Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 24 mars 2016

Tjockt med ny läsning: Veckans Tips, pepp för MANTAR och svamlande om när det är dags att lägga ner vapnen!Okej - det har gått ett tag sen uppdatering skedde på den här sidan, och i tidsperioden som flutit förbi har en hel del läsning publicerats på Heavy Metale.
Du hittar - som vanligt på torsdagar - Veckans Tips. Den här gången bryts traditionen om att välja någon form av djävulsdyrkare till påsk, och istället blir det lättlyssnad heavy metal med BATTLE BEAST.
Du hittar en pepp inför MANTARs kommande albumsläpp "Ode To The Flame", inklusive en länk till en lång och riktigt bra intervju med bandet.
Du hittar undertecknads orerande om när det egentligen är dags för ett band att sträcka vapen och helt enkelt lägga ner

Kort sagt - tjockt med läsning såhär till påsk!

3 kommentarer:

  1. Kul med hårdrocksbloggar, men verkar ju inte finnas så många av dom. Battle beast är ju riktigt bra! Ska bli roligt att se dom på Väsbyrock i sommar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tjenixen A, och välkommen. Visst är det kul med hårdrocksbloggar, och det finns ett par riktigt bra. Man får leta lite bara.. kolla exempelvis 10-årsjubilerande Metallbibliotekarierna, eller Hatpastorns Likpredikan, A Fair Judgement eller Bara Metal för bra exempel!

      Radera