Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 9 maj 2010

Remasters: Accept "Russian Roulette"


Kolla in omslaget. Klassiskt. Ja, alltså, klassiskt fult. Skivan heter "Russian Roulette", och är för min del slutet på en helt enorm era som tyska Accept lyckades stå för. Tidigare har plattorna "Restless And Wild", "Balls To The Wall" och "Metal Heart" fått sig en skrubbning via en Tvekamp som jämförde just dessa skivor, men att bandet skulle gå från en sådan höjdare som just "Metal Heart" till en relativt svag platta som "Russian Roulette" visar på att allt kanske inte stod helt rätt till i bandet - något som kan anses korrekt då sångaren Udo lämnade skutan efter den här skivan.
Så, varför plocka upp den här skivan i serien med Remasters då?
Jo, den innehåller - trots att den är svagare än sina föregångare - en hel del guldkorn, och det är helt klart en skiva som är värd sin plats i skivhyllan. "Monster Man" är skönt Accept-gung, "Its Hard To Find A Way", "Another Second To Be", "Walking In The Shadows" och titelspåret är alla klassiska kompositioner med bandet och bjuder dig på ett knippe bra riff som levereras i samma tunga heavy metal-stil som alltid. "TV War" och "Aiming High" är väl ändå skivans kanske mest kända spår, så det finns gott om bra material.
Extramaterialet på den remastrade versionen är ganska basalt, du får två extraspår som är livelåtar från tidigare material, men både "Metal Heart" och "Screaming For A Love Bite" är ju bra spår, så det finns ingen anledning att klaga egentligen.
Dessutom är detta "sista" plattan med Udo på riktigt.
Sånt ska man inte ta helt lätt på, och kombinerar man låtmaterialet, det ostiga omslaget och detta faktum så är det ju helt självklart att du ska införskaffa skivan!

2 kommentarer:

  1. Interesting blog and I really like your work and must appreciate you work for the Geld zuhause nice work.
    Geld zuhause verdienen

    SvaraRadera
  2. Valuable and interesting blog about the casino and win free bonus well done.
    BIG WIN

    SvaraRadera