Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 12 oktober 2012

Kaninstuvning?

 Vi har kaniner hemma.
I alla fall ett tag till.
De köptes i somras, och innan vi fattatde ordet av var det försent att flytta ut dem inför vintern, så de bor inne i vårt kontor, i en bur. Där jag har mina skivor.
Normalt sett gör det ju inget, men igår, under ett obevakat ögonblick när de två pälsbollarna var ute och hoppade lite så åstadkom de detta.
Nä, det kanske inte ser så farligt ut på första bilden, men kolla dessa två då. Lite närmare.

JÄVLA GNAGARE!
De har alltså lyckats peta ut Voodoo Circle "Broken Heart Syndrome" från dess plats i skivhyllan, och sen gett sig på den. En digipakc bland de andra jewelcase-skivorna. Undertecknad fick frispel och berätta ingående hur det skulle gå till när pälsbollarna skulle förvandlas till stuvning.
Inte så smart kanske, men allvarligt - det kom från hjärtat. 
Så där gör man inte.

Det aktualiserar också en fråga till er, och detta är väl den egentliga anledningen till att du denna fredag får ett "vanligt" inlägg också, inte bara Veckans Tips.
Just denna platta stod i en Billy, men bokstäverna A-D (och snart fler också, det är trångt och behöver adderas mer plats...) står i Benno, den där smala skivhyllan.
Hur skyddar man smartast plattorna mot angrepp?
Finns det dörrar? För båda typerna av hyllor?
Eller blir det stuvning?

5 kommentarer:

 1. Hahaha, kaninstuvning är gott :-) Men ändå; snygga glasdörrar finns till Billy. Benno vet jag däremot inte.

  SvaraRadera
 2. Kan det vara så att hårbollarna lider av Broken Heart Syndrome? Digipackarna brukar jag ha i en plastficka.

  SvaraRadera
 3. Lika bra att köra stuvning så snart som möjligt. Kommer ändå dithän vad det lider. :-)

  SvaraRadera
 4. Jag röstar för stuvning. Annars finns det också glasdörrar till Billy.

  SvaraRadera
 5. Vinter snart... En mössa av kaninpäls är alltid mysigt. Varg-urin har jag sprejat runt mina skivställ som skydd mot gnagare. Jag äger ingen gnagare, men det är rätt metall att det luktar rovdjurspiss i huset. Seriöst, så fick jag ett tips att om dom gnager på prylar, se till att dom har något som är "roligare" att gnaga på, grenar från fruktträd eller ek/asp. Kaniner ägnar konstant tid att slipa tänderna, då dom växer hela tiden... grenar är bättre än digipaks.

  SvaraRadera