Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 4 juli 2011

Semester - good times!

Såhär glad kan man bli av att pappa Rebellängel har semester!
Själv är jag nog minst lika glad, förstås, och även om det är på fredagen när man går på semester som man är som mest lättad så är det första idag, måndagen när man skulle ha jobbat, som njutningen slår ut i full blom.
Semester innebär för mig flera saker. Att grillen får gå på högvarv. Att jag kan springa lite på morgonkvisten. Bada. Kall öl. Och läsning.
Alltid är det så att även om det inte hinns med under annan tid så återkommer jag till böckerna likt en periodare alltid återvänder till spriten.
Just nu ska jag sätta tänderna i den här lilla juvelen:
Med tanke på vilket fantastiskt liv herr Tengner har levt så ska det verkligen bli en skän avkopplande resa. De avsnitt som publicerats i Sweden Rock Magazine ger dessutom höga förväntningar!

Till helgen som kommer väntar Sonisphere också. Härligt. Veckan kommer på den här bloggen att ägnas åt lite uppsnack och peppning av allehanda slag, så det blir lite läsning varje dag.
Trots semestertider!

2 kommentarer:

  1. Jag kan rekommendera boken helt klart. Köpte den signerad på Sweden Rock-kan speciellt rekommendera avsnittet om 100 höjdare.

    SvaraRadera
  2. Menar såklart Svar direkt med Siewert Öholm.

    SvaraRadera