Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 6 juli 2012

Hale To King Nothing?

Brutal Brewing har släppt en ekologisk ale vid namn Hale To Nothing. Nothing, det är ett ord som verkligen kan leda till diverse ascossiationer med låttitlar, så vilken väljer man om man ska följa sommarserien "Malt, Humle, Jäst och distade gitarrer"?
Jo, man får följa kvalitén.
Eller, kanske, bristen på kvalité.
Och då känns ju en skiva som Metallica "Load" som självskriven.
Det är ju verkligen en skiva som lovar lite mer än den håller, och lustigt nog så heter ju bästa låten... "King Nothing".
ölen Hale To Nothing är tappad på 4,5%, och enligt Brutal Brewing (som väl, om jag inte minns helt fel, är en del av Spendrups...?) så har man tänkt ungefär såhär, fritt översatt:
Tänk på saken, om ingenting fanns här för att skilja saker åt så skulle allt vara en stor, stressig, hopbollad, rörig sak. Förmodligen trist också. Det är en av anledningarna till att det är bra att stanna upp och njuta. Med ett Hale till Ingenting, förstås. Det finns inget articiellt eller falskt i den. Bara bra saker. Som organiskt malt och humle som ger den här ölen sin egen, unika, uppfriskande smak. Vi tror att det är något speciellt. Så slappna av. Njut. Inget särskilt!

Jaha.
Tyvärr då, så är ju själva ölen synnerligen medioker. Det är träigt och trist. Rätt så meningslöst. Faktum är att skivan som Metallica producerat är bättre, men det är ändå en viss likhet. Det är liksom inte helt rätt ändå.
Hale To Nothing?
Nä. Jag tror inte det. King Nothing?
Mer troligt...

1 kommentar:

  1. Håller med. Skulle hellre lyssna på Load än att dricka Hale To Nothing igen. Men helst så håller jag mig borta från båda.

    SvaraRadera