Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 3 november 2009

Uppdatering om Straight Frank

Bloggen utlovade ju en uppdatering avseende läget för killarna i Straight Frank, och status med deras debutplatta "And We Walked By with A Bag Full of Money".
Har du hängt med ett tag så vet du att allt var inspelat & klart, promoskivor hade börjat gå ut (vakna läsare noterade t o m reklam från Sound Pollution för plattan) - och sen gick bolaget Bodog i konkurs!
Efter det har situationen lekt flipperkula.
Ibland har ett kontrakt varit i stort sett klart - ibland inte. Ett stort tyskt mediabolag var på gång in, men nu verkar det som om det är bråk om hur en fördelning av eventuella intäkter mellan detta mediabolag och skivbolaget som ska distribuera skulle se ut. Tufft läge, och allt sköts av agenten i Tyskland.
Man kan ju tänka sig att grabbarna är lite less, minst sagt..

Det innebär att det i dagsläget inte är planerade några spelningar med bandet, tyvärr - jag vet att några av bloggens läsare har efterfrågat det. Ni får istället nöja er med en sprillans ny demo som ligger på bandets MySpace: http://www.myspace.com/straightfrank Låten heter "One by One" och ska inte förväxlas med Immortals superdänga - det här är en rak rocklåt i samma stil som tidigare.

Nåväl - bloggen fortsätter att hålla tummarna för att det löser sig snart, och att vi får se debut i skivdiskarna så fort som möjligt!

2 kommentarer:

  1. Jag har lagt upp några bilder från deras spelning på Sturehof här:
    http://lionbullet.com/album/2009-straight-frank/

    /Robin

    SvaraRadera
  2. Hej Robin, och tack för länken.
    Eftersom detta inlägg är ganska gammal så ska din sida plockas fram i ett eget inlägg, lite senare i veckan.

    Stay tuned! :)

    SvaraRadera