Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 6 december 2009

Close Up fortsätter med sina specialare...

Close Up har ju tidigare kört lite specialare - dvs olika versioner av tidningen till ex prenumeranter och i handeln - vilket bloggen skrev en de lom.
Nu har det hänt igen, och denna gång kan man i handeln köpa ett ex som innehåller Sonic Syndicates alster "Love And Other Disasters". Inget för mig, men man kan ju tänka sig att det lockar en del kids.

Är jag i fel demografiska grupp för tidningen månne?
I så fall är det nog åldersindelningen som spökar.
Ibland känner jag mig verkligen för gammal och orkar bara inte med en del musik eller grupper. Gillar inte riktigt dte med mig själv, men ibland är jag verkligen en surgubbe som inte ger folk chansen utan sågar hejvilt - i Sonic Syndicates fall baserat på en spelning där de var förband till Dark Tranquillity har jag för mig.
Sen dess gillar jag dem inte, trots att jag inser att jag är oresonlig och orättvis.

Vad gör man åt sånt? Accepterar att det är en del av mig, min fel och brister, eller försöker rätta till det?

3 kommentarer:

 1. gilla det du gillar, ogilla det du inte gillar

  mycket enkelt

  SvaraRadera
 2. Jo, det håller jag med om.

  Min fundering rör sig snarare i området runt förutfattade meningar och huruvida man ska acceptera sina sådana. Gällande just Sonic Syndicate så har jag ju liksom bestämt mig för att ogilla dem, mer eller mindre ohörda...
  Ja, lite som en klassisk "gubbe från Skellefte", alltså... :)

  SvaraRadera
 3. ...till skillnad mot ex Backyard Babies, för att ge ett exempel. De har jag gett chansen och lyssnat på, men gillar dem helt enkelt inte. Meningslöst band, tycker jag.

  SvaraRadera