Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 15 december 2009

Tävling - vinn en kul bok!


Under hösten har den här bloggen haft en del inlägg som baserat sig på boken "The 100 Best and Absolute Greatest Heavy Metal Albums in the World, Ever" av Jaclyn Bond - och nu har du chansen att vinna den!
220 sidor som bland annat avslöjar hur många svenska skivor som ryms likväl som vilken grupp som har flest skivor på listan. En massa bra läsning, med andra ord, och dessutom är det enkelt att delta.
Allt du behöver göra är att lämna en kommentar eller skicka ett mejl till chief-rebel-angel@hotmail.com och berätta vilken skiva du kommer att minnas från 2009 och varför.
Alltså, välj en skiva du tycker förtjänar att uppmärksammas - det må vara den som var störst besvikelse, bäst ljud, bäst under året, största överraskningen, you name it - och motivera varför. Bäst/roligast motivering vinner denna finfina book.
Enkelt va?!?
Tävlingen är öppen fram t o m Annandag Jul, den 26/12.
Go for it!

6 kommentarer:

 1. Jag tycker fanimej att en svensk debutplatta kniper platsen som årets bästa. Los Sin Nombre - Blind leading blind. Den kanske inte är den mest unika plattan med när man lyssat på den ett antal gånger så växer den oerhört och man hör en massa grejer som man inte reagerat på först. Sjukt bra låtar med driv och ändå en episk underton nånstans. Sången är ju kronan på verket.

  Hoppas motivering duger. Får jag boken nu? haha

  Thomas - Stockholm

  SvaraRadera
 2. ...som det är nu - JAPP! :)
  Bra skiva valde du också. Recension + intervju kommer i början av januari på Werock.se (om siten nu nånsin kommer upp igen... vafaan..) av undertecknad!

  SvaraRadera
 3. Nehej du, det ska vi bli åtminstone två om! :)

  2009 är Baroness år, om du frågar mig. Alltså faller valet på Baroness - Blue Record. De kom från ingenstans (eller, jag hade inte hört talas om de tidigare iallafall), men när jag hörde Wanderlust och Rays of Pinion från föregående skiva, och fler låtar från kommande skivan lades ut, var jag helt såld.
  Den levde upp till alla förväntningar som jag hade byggt upp under några månader, och överträffade dem med råge.

  Jag älskar verkligen Blue Record. Relativt lättlyssnad, nästan omöjlig att få nog av.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle vilja uppmärksamma "Last look at Eden" med Europe-helt enkelt för att det är en bedrift att få ett band som hållit på sedan 1982 och hårdrock med 1970-talsstuk att kännas fräscht. Den låter som något som fått mogna och utvecklas den tid det behöver. Vore den ett vin skulle den vara fint lagrat på ekfat.

  SvaraRadera
 5. Såja, bra förslag av Baroness & Europe. Och ett bidrag i mejlen dessutom, så nu blir det lite urval.

  Sista dagen idag, så det är bara att köra på!

  SvaraRadera
 6. Tomas - för bövelen... du har ju vunnit, ju. Skicka postadressen till mig så att du kan kamma hem priset! :)

  SvaraRadera