Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 6 september 2010

Inget samtal från Death Angel...


...historien upprepar sig från Zakk Wylde-intervjun - inget samtal ikväll från någon av medlemmarna ur Death Angel.

Började få onda aningar när jag pratade med deras svenska management för att få reda på vem av bandmedlemmarna jag skulle prata med, och de sa att "de har vi försökt få reda på av tyskarna, men inte fått något svar ännu..."
Ajaj.
Nå, jag får trsta mig med fortsatt lyssning av bandets rykande färska släpp "Relentless Retribution", som så här långt är riktigt bra. Dessutom landade senaste numret av Close Up i lådan idag, med en intervju med just Death Angel.
Och naturligtvis ger jag inte tappt.
Ska försöka få en ny tid med bandet, och redan på torsdag är det chans till revanch. Då står en viss trummis i Opeth på tur...

2 kommentarer:

  1. Har dessvärre inte heller någon bra erfarenhet av telefonintervjuer. De få jag gjort (tycker det blir så opersonligt så jag tar det hellre face to face) har jag iofs fått men att snacka med Bran ur Mastodon när han kör på Interstate 76 över en kass mobillina funkar bara inte.

    SvaraRadera
  2. ...det största problemet verkar ju vara att faktiskt få till kommunikationen. När väl den är etablerad kan det ju funka hyggligt att genomföra själva intervjun, förhoppningsvis.
    Men jag är glad att det inte är något jag livnär mig på direkt.
    Då skulle ju en inställd intervju vara än surare!

    SvaraRadera