Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 19 juni 2014

Good times, bad times, summer times

Imorgon är det Midsommar, och jag antar att det flesta av er laddar upp picknickfilten med massor av härligt gott. Bilden ovan är tagen tidigare här på försommaren, men jag gillar färgerna. Det ser otroligt läckert ut med jordgubbar och blåbär blandade, samt vattenmelon i den andra tallriken.
Somrigt.

Och - nu är det dags för sommar på Metalbloggen.
Ni vet.
Good times.
Bad times.
Summer times.

Det innebär primärt att Veckans Tips tar paus. Imorgon blir det uppehåll, och serien är åter den 29/8, och det med en klassisk thrashmacka från ett land med höga berg.
Istället kommer sommaren som vanligt att bjuda på lite blandade inlägg beroende på dagsform, ork och tid. Laddat ligger redan nu i alla fall ett inlägg som Rebellängeln arbetat med under hela våren i omgångar, ett Lördagslyx som behandlar tysk öl och tysk hårdrock.
Redan imorgon får du en Tvekamp som sällskap på picknickfilten (ledtråd: det är med ett band som frontas av en kort muskulös man med "ett ego stort som Globen" som får stå i fokus...) , och i övrigt blir det blandat högt och lågt med lite plock.
Ett bra tips är att "gilla" Metalbloggen på Facebook, speciellt under sommaren. Frekvensen på inlägg går ner en aning, och inläggen kommer lite när och hur som helst jämfört med "vardagen" då det hela är mer förutsägbart.
Dessutom vore det trevligt att kliva över 100 "likers", och det saknas väl någon till för det, så bara för den sakens skull tycker jag att det vore trevligt om några av er tryckte in den knappen!

Så. Glad Midsommar på er. Vi ses imorgon!

7 kommentarer:

 1. Har ju redan önskat en glad midsommar men det kostar ju inget att göra det igen: Glad Midsommar!!!

  SvaraRadera
 2. Blir det lite schweizisk thrash metal med Coroner kanske? "Punishment for decadence" är ju lite av en klassiker.

  Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. ....en mycket bra gissning. Nästan rätt...! :-)

   Radera