Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 2 januari 2013

Werockskribenternas favorit 2012: Gojira!

Såhär ser den alltså ut, den skiva som - om man lägger ihop alla Werockskribenternas årsbästalistor enligt traditionell pongräkning - hamnar högst på listan.
Gojira "L'Enfant Sauvage", och noterbart nog en skiva som inte en enda av de olika skribenterna håller allra högst. Snacka om att vinna på jämnhet då!
Min recension finns här, och vill du ha mer läsning så har kollegorna på Werock även laddat upp lite recensioner såhär till månadsskiftet (ja, det är ju det med, även om det nästan försvinner i nyårets yra). 

Här har du listan i sin helhet!

Däremot händer det att Werock har problem att öppna. Databasfel, vad det verkar som, och om det händer kan du alltid prova att kopiera direktadressen och lägga i läsarens fönster, det verkar funka. Kan du dessutom allt om sql (förslagsvis MySQL) och dess inställningar så tackar vi gärna ja till lite insiderhjälp.
Det är ju nämligen inte det sättet vi vill börja 2013 med. Vi vill istället fortsätta leverera fantastiska recensioner och tips. Som vanligt alltså, med vår vanliga blygsamhet, hehehe..

Sist i detta första inlägg för i år: Terrortory. De kommer till huvudstan den 16/2 och spelar på Klubben. Ska du dit?

3 kommentarer:

 1. Uppdatering: Vår chefredaktör tillika teknikmaster extraordinaire på Werock, Martin Bensch, har ridit One.com's (vårt webbhotell)röv och nu är vi åtgärdade.
  Werock rockar igen!

  SvaraRadera
 2. Terrortory, hmz det kanske man skulle kolla in, funkar det med allt så är det ju klart intressant, ska han själv gå ?

  SvaraRadera
 3. ...kalendern är fri då, så just nu ser det ut så! :-)

  SvaraRadera