Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 2 augusti 2010

Recension Black Label Society, JORN, Iron Fate


Månadens recensioner är publicerade på Werock, och trots att det är sommar så finns ett gäng intressanta plattor att läsa om. För egen del har jag satt tänderna i en varierad skörd.
Black Label Societys kommande giv "Order Of The Black" har du tidigare kunnat läsa förhandsnoteringar om, nu ligger även den fullständiga recensionen ute här. Skivan släpps i andra halvan av augusti, och gillar du Zakks typ av musik kan jag avslöja att du har anledning att skruva upp förväntningarna.... Dessutom - intervju med mannen själv kommer på Werock inom en snar framtid!Tyska Iron Fate debuterar med plattan "Cast In Iron", och detta är klassisk heavy metal. Sångaren är riktigt bra, och det är kraftigt influerat av akter som Iron Maiden och Judas Priest. Du hittar recensionen här!


Sist - men inte minst intressant - ut i raden av recensioner från undertecknads penna är hyllnings- och minnesplattan till Ronnie James Dio som Jorn står bakom. Första spåret är helt unikt skrivet för detta ändamål, och resterande del av skivan består av covers som hämtats främst från Ronnies solokarriär. Du hittar hela recensionen här.

Dessutom finns det gott om annan spännande läsning. Danzig och Hate Ammo t ex, samtidigt som du får båda intervju och recension av Eyecult - svensk black metal som verkar mycket lovande.

Hast iväg med en gång och kolla in själv. Du hittar alla månadsrecensioner här. Mycket nöje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar