Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 27 augusti 2010

Veckans Tips: Cycle Sluts From Hell "S/t"


Har du någonsin funderat över vad resultatet skulle bli om man lät Lemmy & hela Mötley Crüe köra en fullständig orgie med, säg, Sahara Hotnights?
Eller hur Crucified Barbaras smutsigare storasyrror låter?
Svaret är - det blir Cycle Sluts From Hell!
Detta är den första juvelen som gnuggats fram ur skivskatten som Magnus Ö skänkte till bloggen tidigare i våras, och det är inte vilken juvel som helst. Det är en ölstinkande, svängig, pungsparkande rock'n'rolljuvel som inte ber om ursäkt för sig för fem öre, och som enligt egen utsago är influerade av (håll i er nu): "Beer, bourbon and poverty".
Jovars, det kan nog stämma.
Och det låter helt enkelt för jäkla bra!
Låtar som "I Wish You Were A Beer", "Taste The Flesh", "Conqueress", "By The Balls" och "Badass Mama" sätter liksom standarden på den musik som ges, och skivan sparkar stjärt hela vägen. Det är helt enkelt svårt att inte få ett brett glädjeflin i hela ansiktet av det här amerikanske gänget!
Personliga favoriten är nog ändå "Soultaker" som är både punkdrivig och ren old-school heavy metal i en härlig symbios, men, som sagt - hela skivan gör sig alldeles utmärkt till exempelvis bilkörning eller bara partaj.
Du hittar mer om bandet på deras MySpace, du får nog nöja dig med att leta där. Den här typen av band och musik verkar inte vara högprioriterat på Spotify, om man säger så...

3 kommentarer:

 1. Satan i gatan vad skönt med ett nytt bra band att lyssna på!
  Tack för tipset!!

  SvaraRadera
 2. du är väl medveten om att omslaget föreställer en mansröv?

  SvaraRadera
 3. Anonym -> Nä, det visste jag inte, men det passar ju väl in med gängets attityd... :)

  SvaraRadera