Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 22 november 2010

Så ska det gå till!

Förra veckan präglöades till viss del av ångest.
Årsbästalistan ska snickras ihop, och i det här inlägget insåg jag väldigt tydligt att jag är ute och cyklar när det gäller just den.
Idag är det måndag, och efter en helg av fixande och donande har jag kommit till lite insikter om hur det ska gå till.
Jag tog helt enkelt ett vitt papper och kladdade ner de kandidater som på allvar kan konkurrera om en plats på topp tio - och sen ringade jag in de som jag ABSOLUT inte kan tänka mig utanför listan.
Det blev förstås fler än tio.
Jag menar, om det var enkelt kunde ju vem som helst göra det...

Men det blev ändå en bra lista som nu ska lyssnas igenom med start nästa vecka. Alla på raken, i stort sett. Sen vore det väl fanken om det inte börjar klarna...

I rättvisans namn så ska jag väl redovisa de akter inom extremmetal som finns på listan också:

Abigail Williams
Dark Tranquillity
Keep Of Kalessin
Misery Index
Soilwork
Watain
The Wretched End
Winterfylleth
Rotting Christ
Immolation
Dimmu Borgir

...totalt sett tror jag det är en 27-28 plattor som kan komma ifråga som det ser ut nu (om man adderar även de sedan tidigare uppräknade alstren). Som sagt, musikåret 2010 blir bra!

För övrigt har jag skruvat IKEA-grejer i helgen.
Familjen väntar tillökning, och det innebär att det är dags att stuva om hemma. Ett gästrum och ett kontor ska flyttas ihop till ett enda ordnat kaos. Rätt okej syssla, förutom att jag är så jäkla högerhänt (...vilket i o f s inte var så dumt en gång i tiden när jag var ensamstående, då kunde jag ju alltid ligga på vänsterhanden så kändes det som nån annan, så att säga), så det är lite meckigt ibland.
Men det viktigaste för dig som läsare kanske är att det innebär att jag behöver bli av med lite grejer. Slängde mängder med skit förra helgen, men lite finns sparat - framförallt pocketböcker.
Och de är sparade för att ge er chansen att kamma hem lite läsning (ja, vafan - jag har ju redan läst dem!). På torsdag kommer du med andra ord att få chansen att vinna inte bara en torsdagstrave, utan flera stycken. Och det blir en blandad kompott, både skivor och böcker.
Missa inte det.

Till sist... tack för uppmuntran efter den sista delen av En Skivaholics Bekännelse.
Det verkar som om ni gillade serien lika mycket som jag gillade att skriva den!

Nu - jobb. Hepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar