Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 19 april 2010

Skrällvinst i Norgekvalet till Hårdrocks-VM!

Jodå, det kan väl inte sägas vara något annat en skräll.
Vinnare av Kvalgrupp Norge är...

Enslavement Of Beauty!

Visst var det med ett nödrop, trots att det såg ut som om bandet hade en trygg ledning så verkade Satyricon knappa in ett tag, och strax innan deadline var det faktiskt oavgjort ett tag. Vinnarnas fans ville dock annorlunda, och med bara en (!) röst tillgodo så klarade bandet av att ställa till med en riktig praktskräll. I alla fall för undertecknads del!

Hur fick gänget så mycket röster då?
Bland annat genom att de själva hörde talas om omröstningen och därmed kunnat engagera sina fans. Kul i alla fall, och Rebellängeln gissar att Kim är lika glad som bandet!

Imorgon är det tisdag. Då kör vi igång kval för både Finland och Tyskland, så får vi se vilka som gör Enslavement of Beauty sällskap... under tiden kanske man ska lyssna lite på vinnarna. Har nämligen vääääldigt lite koll på dem... :)

4 kommentarer:

 1. De är säkert jättebra men att representera Norge i Hårdrocks VM? tror inte det va!
  Röstningskupp direkt alltså, inte bra:(

  SvaraRadera
 2. Instämmer till fullo Per. Det vore ungefär som att Helvetets Port skulle representera Sverige.

  SvaraRadera
 3. Hehe, ja det var verkligen inte väntat även om jag för min del vet hur bra bandet är :) Men var höll Dimmu Borgirs och Keep of Kalessins och Immortals fans hus?

  Då törs jag väl inte ens föreslå att Apocalyptica måste vara med i finska kvalgruppen?

  SvaraRadera
 4. Per & SheerFaith --> Ja, kanske. Men helt klart fick de ju flest röster, så därmed förtjänar de sin plats. (även om jag också är förvånad..) Ni får väl ragga fler röster till egen sak nästa gång... ;-)

  SvaraRadera