Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 9 april 2010

Veckans Tips: Diamond Dogs "Black River Road"


Denna Veckans Tips är långt från aggression, brutala guturala röster och texter om död och elände. Istället får vi 100% sväng, spelglädje och rock'n'roll - svenska Diamond Dogs bjuder på en skiva som innehåller allt från gospelminnande "Lift It Up" (med gästspel från en viss Nicke Andersson) till sydstatsgungande "Come Away" och rak rock som i "Autopilot".
Skivan är en generellt en glädjeyttring och en kärleksförklaring till rock, och blandningen av piano, blåssektion och alla klassiska instrument gör detta till en fest för oss som gillar att ryckas med och spela luftgitarr eller sjunga högt i bilen.
Det smittar!
Bandet som sådant är inga duvungar, och denna platta "Black River Road" är varken den sista eller första i en lång rad av utgåvor, och kollar man in produktiviteten sen -93 så inser man att här flödar verkligen kreativiteten. Och sånt gillar man ju, specielltr när resultatet blir såhär bra!
Är du ute efter att vila öronen från musik som river trumhinnorna, och återupptäcka vad som en gång i tiden fick dig att le varenda går du hör bra musik så är detta plattan för dig.
Kolla in bandets MySpace, nu genast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar