Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 3 augusti 2014

Metallbloggen fyller snart 5 år - och du får bidra!


Den här månaden fyller Metalbloggen 5 år.
Det sker den 18/8 om man ska vara exakt (symboliskt, då Rebellängelns äldsta grabb börjar skolan den dagen, och bloggen startades lite av en slump i samband med föräldraledighet med samma grabb, för att ha något att koppla av med när han sov middag..!), men ännu är inget bestämt om hur detta ska firas.
Utom en sak.

Du får vara med.
Din röst betyder något.

Därför startas nu insamlandet av material, och vill du medverka så plitar du ner lite rader och skickar till chief-rebel-angel@hotmail.com. Märk ditt mail med "Metalbloggen 5 år", och sen står det dig ganska fritt att skriva vad du vill.
Några tips kan vara...

 • Ditt namn/alias, och adressen till ev site/blogg/bild du vill länka till
 • En hälsning
 • Hur du hittade hit, hur ofta du läser och eventuella andra åsikter om innehållet
 • Favoritinlägg under dessa 5 åren (gärna med länk, för inte fanken kommer jag ihåg allt som skrivits..!), eller om det är en speciell serie som varit extra uppskattad
 • Har vi träffats i riktiga livet, och hur gick det till?
 • Skivtips just nu, eller under de senaste fem åren? Vilken platta har varit bäst under just denna tid?
...men det är verkligen fritt fram att skriva i stort sett vad som helst. Du behöver ju kanske inte racka ner på mig alltför hårt, men tips om förbättringar och förslag på nya inslag funkar alldeles utmärkt de med, och så får vi se hur det hela kommer att publiceras.
Kan hända att det blir en enda världslång grej i samband med den 18:e, eller utspritt över en vecka eller så. Beror ju liksom lite på hur många (om någon?) av er som skickar in några rader.
Så.
Häll upp en kopp, öppna ett fönster i din telefon eller dator (eller var du nu läser detta) och plita ner några ord som du skickar iväg.
Så firar vi 5 år tillsammans sen!

5 kommentarer:

 1. Vore kul att få vara med, får se när jag kan hitta lite tid att skriva några rader.

  :)

  SvaraRadera
 2. Skickade in ett bidrag. Hoppas du tyckte om det :)
  Ser fram emot 5 års firandet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamen, det kom fram och kommer att användas. Tack! :-)

   Radera
 3. Tjolahopp!

  Några ord nedplitade!

  SvaraRadera
 4. Bidrag inskickat idag! Ser redan nu på det inskickade bidraget att några förtydliganden behövs: QR spelar fortfarande inte in album med det klassisk QR metal trots Geoff Tatés frånfälle, utan det låter exat så uselt som de övriga album efter "Empire" och det heter ett stabilt album.

  SvaraRadera