Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 23 april 2010

Blogg i Fokus: I Am Shit But At Least I Am Me!


Fredag, finns det bättre sätt att spendera en sådan dag än att läsa intressanta artiklar och upptäcka bra siter på internet? Nä, kanske inte.
Tur då att det är dags för ännu en djupdykning i serien "Blogg i Fokus", och den här gången ska vi för första gången gå lite utanför de tidigare ramarna musik. Bloggen i Fokus den här gången har det lite krångliga namnet "I Am Shit But At Least I Am Me", och är en lekplats för signaturen Slusk, och Rebellängeln följer bloggen framförallt för de snygga konstverk som presenteras. Det är en av de där sajterna där jag oftast inte kommenterar så mycket, men ändå kolla in på regelbundet i jakt på inspiration och ett skratt. Texterna är ofta skrivna med en skön kombination av humor och ironi som jag uppskattar - speciellt när jag är på jobbet, av nån anledning... :)

Som extrabonus ska jag också passa på att pusha för den pågående tävling som körs just nu. Ta chansen - vinn en tavla...
Nå, nog om det. Såhär säger Slusk!

Slusk, såhär står det på din blogg: "Militant ateist. Nörd. Tönt. Metal. Punk. Film. Nintendo. Pi. Sambo med två katter. Avskyr stavfel så uppmärksamma mig om jag gjort mig skyldig till sådana. Skriver först. Tänker inte alls." Vad hittar man på din blogg?
Jadu. Det är väldigt spretigt med vad man hittar på min blogg. Först och främst så använder jag den för att presentera mina målningar och andra kreationer. Det som man mest stöter på är målningar med gamla klassiska TV-spelsmotiv.
Emellanåt lyckas jag även trycka in lite text om saker som jag finner intressanta som korsar min vardag. Såsom böcker, film, öl, konserter och skivor. Det är även ett utlopp/avlopp för diverse tankar och idéer jag får.

Adressen är sluskafan.blogspot.com, men rubriken är "I Am Shit But At Least I Am Me"... sånt gör sådana som mig fundersamma - vilket använder du egentligen?
"I Am Shit But At Least I Am Me" är det jag använder, men jag tyckte att det var så fult, och dessutom lite väl långt, att ha det som adress, så jag körde på sluskafan.blogspot.com.
"I Am Shit But At Least I Am Me" är för övrigt en textrad jag lånat från en låt av bandet Cancerslug med titeln "Me". Så vet du var det det har sitt ursprung. Inte världens mest kända band, men vänner av Misfits bör nog kunna uppskatta en hel del av deras låtar.


Din site uppdateras ofta, och som det verkar så har du sjukt hög produktivitet på de saker du tillverkar. Hur hinner du med allt, och varifrån får du din inspiration?
Kaffe! Mer kaffe och lite kaffe till så går det inte att få stopp på mig. Skämt åsido. Två anledningar kan jag peka på.

1.Jag har gjort mig av med min TV.

2.Jag är för närvarande utan jobb vilket ger nån timme extra per dag att ägna åt egna projekt.

Du har gjort dig av med din TV, men de flesta motiven på tavlor är av gamla TV-spel. Det där får jag inte riktigt ihop...?

Det var en klart berättigad fråga!
Jag spelar alla gamla TV-spel med en emulator på min dator.
Väldigt behändigt att använda då det är enkelt att ta en skärmdump som jag kan arbeta med sen på datorn för att få fram bra motiv att måla.


Vad är roligast, blogga eller skapande i övrigt? Varför? Vad har du för filosofi avseende inläggen på din blogg, planerar du saker i förväg?
Anledningen till att jag skapade bloggen var först att presentera mina skapelser på ett enkelt sätt. Sen inspirerades jag att skapa mer för att få upp mer på bloggen. Så det fungerar som en positiv spiral.
Det finns inslag som är planerade i förväg, men inget sådär övergripande.
Eftersom försöker att posta något litet varje dag så blir det dock mycket som dyker upp för stunden.
Det finns dock skisser på både lite större och mer återkommande projekt på bloggen.


Blogg- och internetvärlden är STOOOR. Följer du många siter och bloggar själv? Finns det några guldkorn bland dem som du kan dela med dig av?
Zombiebloggen! Alla vänner av odöda som missat den bör ta sig en titt! Blashyrkhbloggen är också en läsvärd blogg. Annars hittar man guldkornen i din länklista här till höger. Måste pusha lite extra för Lord K som bjuder på mycket underhållande läsning.

Musik då. Vad är bäst just nu?
iPoden säger att jag lyssnat på Hatespheres Bloodred Hatred från 2002 senaste tiden så jag får dra till med den. Är väldigt svag för riffet som kommer 2.12 in i låten Low Life Vendetta.

Annat än musik då... vilken skapelse är du för tillfället mest nöjd med?
Det är nog min målning av Jack Nicholson i The Shining.


Ja, det tror fanken det. Kolla länken själv! Det är även den som ligger infogad i det här inlägget. Heeeeeeere's Johny!!!
Tack Slusk, för dina svar och för en bra blogg. Kolla in den ni med!

2 kommentarer:

  1. Jag funderar fortfarande på när Mr.MASA ska få ett inlägg i den här serien ;-) hehe...

    Cheers!!

    SvaraRadera
  2. Masa... den som väntar på något gott... :)

    SvaraRadera