Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 15 maj 2014

Mastodon Black Tongue Duoble Black IPA

Fick hem ett par skönheter igår.
Fyra flaskor av Mastodons egna "Black Tongue Double Black IPA", gav en till brorsan som var på besök och radade upp de andra tre för fotosession... innan de fick flytta in i kylskåpet.
Lämplig musik till detta är kanske nya singeln (som Per beskriver som så bra att man svimmar), eller som vanligt "Leviathan", ett av de bästa albumen som släppts i modern tid.
Eller kanske senaste (än så länge, "Once More.." kommer ju snart!) och alldeles underbart rockiga "The Hunter".
Vi får se.
Ska dessutom försöka knäppa någon bild och se om jag nånsin kan få ihop den  där del två av "Malt, humle jäst och distade gitarrer".
Det blir väl hur som helst provsmakning till helgen eller så. Stay tuned!4 kommentarer:

 1. Spännande, återkom med en recension sen.

  SvaraRadera
 2. Jag beställde fem stycken och hämtade ut mina igår. Första flaskan öppnar jag när jag kommer hem efter att ha sprungit Göteborgsvarvet på lördag och resterande tar jag med mig till Metallsvenskan för att vara en del av den ölprovning som jag skall bjuda vännerna där på.

  SvaraRadera
 3. Ölnörden gick igång. Har inte sett denna tidigare. Verkar vara en engelsk Black IPA på 120 IBU, alltså är det rätt så bra drag i humlen i denna... Intressant! Ser gärna en recension av denna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ....det var bra drag i humlen. Spontant - väldigt bra för att vara "rock-bands-öl".
   Killer -> Jag kan nog göra bättre än så, jag ska ändå till Farsta i veckan, så jag kan addera lite öl från Pang-Pang Bryggeri och göra en liten kalaspåse du kan få!

   Radera