Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 25 augusti 2009

Recension - Hardcore Superstar "Beg For It"


Hardcore Superstar "Beg For It"

Hardcore har en rätt säregen stil, en form av "sleazethrash" som gör soundet ganska unikt idag. Personligen är detta 3:e plattan jag följer bandet, jag hakade på i samband med den självbetitlade skivan som kom 2005.

I vanlig ordning bjuds det på Beg For It på starka melodier, bra sång och skön spelglädje. En bra partyplatta, helt enkelt. Hardcore Superstar är habila låttilverkare - men häri ligger också en del av problemet... Det finns ingen svag låt på plattan som faller ur ramen - men det finns inte heller någon riktigt brottarhit. Jämför man plattan med den tidigare nämnda "Hardcore Superstar" från 2005 så saknas också lite av den känslan att bandet spelar för liv och död. Trots det... detta är bra, och ett snäpp upp från förra given Dreamin' in a Casket.

Bästa spår: Shades of Grey

Betyget är lite lurigt denna gång. Jag har velat lite mellan en svag fyra eller en stark trea.

Nåväl. Hellre fria än fälla!
Hardcore Superstar "Beg For It" - 4
5 kommentarer:

 1. En klar fyra skulle jag vilja påstå... Och bästa låten är titelspåret. Så det så! :)

  SvaraRadera
 2. Tycker den får en 3:a. Deras klart svagaste giv sen comebacken.

  SvaraRadera
 3. Klart plattan ska ha en 4:a. Ett annat grymt spår från skivan är remove my brain, skönt gung med spel på koklockan. Vad ska man säga, slänger man på Hardcore superstar så blir man på ett glatt humör. Ser fram emot spelningen 10 oktober.

  SvaraRadera
 4. Har inte lyssnat så mycket på plattan, men tycker att låtarna är jämnare och därmed kanske lite mer slätstruken än tidare releaser. Ska dock ge grabbarna en andra chans.

  SvaraRadera
 5. var glada att ni har tid att lyssna, jag har något som heter jobb tyvärr. Å i bilen är det telefon som tar tid.....

  SvaraRadera