Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 3 mars 2014

Om Bloodbath, nya Werock-recensioner och mekaniska datorproblem

Ny vecka, nya möjligheter - och jag tänkte vi skulle starta lite sådär svepande men ändå konkret.
Vi startar med ett blodbad.
Eller, rättare sagt Bloodbath.
Detta Stockholmsband är ju en supergrupp som verkligen levererar, såväl live som på platta. Den senaste tiden har bandet varit aktivt på Facebook, med såväl humor (se bilden längst upp, en rolig variant av omslaget på senaste "The Fathomless Mastery", som med information om sin nya sångare.
Eller, ledtrådar till vem som blir den nya sångaren.
Bilden nedan avslöjar en del, och lägger man till faktumet att det är någon som är lite gammal i gården och född -71 så gissar vi väl på Jörgen Sandström?
Det blir nog dessutom väldigt bra, och får vi nytt material inom kommande års-tvåårsperiod är det bara att korka upp skumpan och fira.
Det vore fest!

Annars får man festa till det med Werock. Som vanligt nya recensioner på siten i samband med månadsskiftet. Kollegorna har hyllat Soreption (den ska jag köpa), och varit lagom ljumma till Caliban och Morbus Chron (förra var ju bra, så jag är ändå lite nyfiken på den här uppföljaren). Själv satte jag ord på mina tankar om Moon Coven "Amanitha Kingdom".
Ganska läckert omslag, ganska läcker skiva - men ändå är känslan att de ju fasen kan ännu bättre och att det här faktiskt var bara uppvärmningen inför vad som komma skall.
Jag misstänker till och med att jag kommer få anledning att hylla bandet stort i framtiden.

Till sist idag: ledsen för att ni fått vänta, ni som skickat in material som ni vill ha recenserat.
Det beror till stora delar på att min dator varit kaputt.
Trasig.
Strömaggregatet har helt enkelt slutat fungera, och då blir det ingen synkning med iPod, ingen bränning av CD-skiva eller i stort sett någon möjlighet att lyssna.
Så den här helgen:
Fixad!
Jag är rätt stolt faktiskt, för jag har verkligen ingen som helst aning om vad jag håller på med när det gäller sånt här. Ändå verkar allt fungera, jag har bytt strömenheten och allt ser ut att må bra. Heja mig - och det innebär bland annat att vi ska komma igång med skrivande om era alster.
Först ut tror jag blir Machinery.
NI får hänga med helt enkelt.
Det blir nog kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar