Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 21 september 2010

In Flames släpper nytt!

In Flames, kanske Sveriges största namn inom metallvärlden släpper i september något helt nytt - två stycken egna tappningar whisky! Detta är extremt ovanligt, och en ynnest som är få förunnade. Naturligtvis har det med frontmannen Anders Fridéns enorma intresse för drycken att göra (han har själv haft dialogen med Glenfarclas som är ett litet familjeägt destilleri). Bilden ovan visar just nämnde Fridén tillsammans med George S. Grant från Glenfarclas.

De två tappningarna kommer att heta 105 samt 73, och de lanseras i samband med den stora Öl- och Whiskymässan i Stockholm, där även herr Fridén kommer att finnas på plats för att besvara frågor och prata med folk. Vill du se bilder på den specialdesignade etiketten, och få veta ännu mer om de två tappningarna så klickar du dig vidare här till Maltbloggen.
Vill du läsa ännu mer svamlande av undertecknad på ämnet In Flames och Anders Fridén så klickar du här för att komma till en mindre krönika!

Skål!

5 kommentarer:

 1. När exakt är mässan? Vill inte missa denna whisky!

  SvaraRadera
 2. Bra fråga!
  Den är två helger, dels 30/9-2/10, dels helgen efter. Anders Fridén kommer att vara på plats fredag 1/10 i Pillipsson Söderbergs monter och presentera just denna whisky, men tyvärr ser det ut som om den prismässigt överkomliga av dem, 105:an, är slutsåld. Den andra, 73:an, finns kvar - men då får man punga ut 3 750 pix...

  Klart värt att vara på mässan alltså, då man antagligen kan smaka bådai mindre mängd!

  SvaraRadera
 3. ...och här hittar du all info!

  http://www.stockholmbeer.se/index.php

  SvaraRadera
 4. Nästan så man blir lite sugen på att göra ett besök dit.

  SvaraRadera