Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 22 november 2010

Bilder från Avenged Sevenfold på Arenan


Som tidigare nämnts - spelningarna duggar tätt i Stockholm just nu.
I helgen var det amerikanska Avenged Sevenfold som spelade på ett mer eller mindre fullsatt Arenan, och som vanligt jobbade Stones.

Han bjuder på ett långt inlägg om bandets spelning, och desutom passade han på att skicka dessa bilder till Rebellängeln. Rätt kul att få se spelningen från andra sidan scenen, tycker jag, men mest undrar jag... hur kan ett band som Avenged Sevenfold sälja ut Arenan?
Hur kan Takida sälja ut Hovet? Hur kan Paradise Lost inte sälja ut Debaser Medis?
Världen är konstig ibland...

1 kommentar:

  1. Tack för länken.

    Angående funderingen till varför band som dessa snubbar kan sälja ut och andra inte. Det är även en fundering jag oxå grunnar på. Det är ju inte kvaliten på musiken som styr.

    En tanke kan ju vara när det gäller band som Avenged Sevenfold och Takida, så är ju deras fanbase i största delen kids, kids gillar att gå på konsert. Däremot band som exempelvis Paradise Lost så är det ju en lite äldre publik, detta kan ju vara en bidragande faktor.

    Det ska ju mycket till för att kidsens föräldrar ska ut och rocka loss, blir nog mer att man väljer gig med omsorg eller så har den lite äldre publiken blivit lata med åren. En annan sak kan ju vara utbudet på gig vilket har vuxit med åren och det finns helt enkelt för mycket att välja mellan.

    SvaraRadera