Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 30 november 2010

November tar slut

Idag är det sista november. Imorgon börjar julkalendern, och nästa gång man blinkar är det nyår, typ. Tiden går fort när man är rolig, tydligen, och november har gått extremt fort.
Och vad grejer som hänt!

Bloggens inlägg nummer 1000 publicerades, Lördagslyxserien om En Skivaholics Bekännelse, Blogg i Fokus om Metallbibliotekarierna och en rad skivrecensioner så som Ghost, Black Country Communion och Kvelertak på den bloggen samt Bad Religion, Megadeth och The Wretched End för Werocks räkning. Som om det inte vore nog så har Airbourne varit med i både en bildspecial och en liverecension, och Watain har också fått både bildspecial och recension från sin spelning på Klubben från min penna, medan The Woan bjuder på recension av HellYeah och Stone Sour.
Därtill som vanligt ett gäng Veckans Tips, Live! och Remasters, samt "det vanliga svamlet" i form av tävlingar och annat huvudbry.

Kort sagt, det har varit en extremt intensiv månad, och jag ger nog mig själv i alla fall en stabil 4:a i betyg för november. Det firar vi med en låt som har anknytning till månaden, och det blir inte "November Rain" med Guns'N'Roses. Det blir aningen brutalare än så när Novembers Doom får sätta riktningen.... varsågod, det här är "The Pale Haunt Departure". Riktigt riktigt bra!


1 kommentar:

  1. Du har varit riktigt duktig i November och bjussat på en massa intressant läsning. Om vi ska sätta betyg för Novmeber månad, så är en 4 inte korrekt, detta är helt klart värt en 5. Punkt!

    SvaraRadera