Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 24 februari 2012

AW!

Igår träffade jag lite old school-kompisar för AW. After Work. Mycket trevligt var det, att prata gamla minnen från Bureå (slå upp det om du undrar) och dessutom njuta lite fin mat och dryck. Ardbeg Embassy i Gamla Stan var platsen, ett riktigt drömställe för dig som gillar whisky och öl med karaktär. Petade dessutom i mig en riktigt bra pepparstek med gammal hederlig potatisgratäng. Smaskens! Och lite dryck då, förstås.

Bilden ovan är en Jämtlands Bryggeri IPA samt Strathisla 25 YO. Båda var fina, riktigt mjuk whisky det där. Hann också med en Ardbeg Embassy rököl, en Eskilstuna Bryggeri Anna Red Ale samt lite Longrow 18 YO... på det hela en toppenkväll, då.

Det var första gången jag var där, men det är klart speciellt.

Kolla noggrannt på klockan, till exempel.

"You are now entering Islay Time"... och sen går klockan baklänges.

...dessutom skadar det ju inte att det ligger i Gamla Stan. Det ger tillfälle att slinka förbi Sound Pollution, och även om det blev 5 minuter igår så kom jag förstås ut från det stället med en liten påse. Den här skivan, bland annat.


"Hordes Of Zombies" med Terrorizer. Fantastiskt bra efter första lyssningen i morse, jävlar vilket gitarrspel! Utmanare till topplistan redan nu? Mycket möjligt, vi får se hur den klarar nötning med tiden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar