Metalbloggens samarbetspartner:

lördag 21 april 2012

Record Store Day!

Idag är det Record Store Day! En fest som är värd att uppleva och efterleva så att den får fortsätta. De har de ju inte speciellt lätt, skivnasarna, och därför kan en sån här dag vara det som är skillnad mellan liv och död.
Skivbolagen följer också med. Släpper specialutgåvor på på vinyl. Artister kommer med liveframträdanden. Det är, i stora drag, ett jäkla hoollaballo!
Själv tror jag dte skiter sig pga svägerskans flytt som går av stapeln idag, men om jag hinner så är det två plattor jag kommer att kolla speciellt efter:Jag lovar att Accepts "Stalingrad" är bra. Ohörd. De verkar vara i en hysterisk formtopp, ett andra liv. Och jag kan inte säga annat än att man blir helt golvad av ett gäng som Black Breath - det där är balsam för själen! Kanske är det ett tydligt tecken på att man är en lite Skivaholic, det där med att man ständigt letar Den Nya Kicken? Gruppen/skivan som ger det lilla lyckoruset. Personligen förlorade jag ju vadet med min hustru förra året, men detta år har det blivit färre plattor.

Så här långt.

Det släpps dock en hel del mumsigt nu under våren, så det kommer säkert att gå över styr i alla fall...


Annars gäller nog detta till kvällen:

Softande.

Snacks. En öl eller två.

Kanske en film. Familjemys, i alla fall ett tag till dess att familjen somnar!

Som sista kommentar nu då - vill du ha fler tips att lägga rabarber på i skivbutiken så hittar du arkivet med Veckans Tips här. Där finns både ett och två guldkorn!

3 kommentarer:

 1. Verkar som våra helger ser liknande ut. Först familjeaktiviteter och sen en förhoppning om lite hårdrock för sig själv när resten somnat. Köper du några vinyler eller är ovanstående cd-versioner?

  Tror också mycke på Accepts nya. Är den släppt än?

  SvaraRadera
 2. Accepts nya är släppt och finns i butik. Rekommenderar att man "gillar" Sound Pollution på Facebook för en stadig och pålitlig ström av den sortens nyheter...

  Det är CD för mig. Har tyvärr städat undan vinylsvarven och gett alla lakritspizzor till Stones!!

  SvaraRadera
 3. ...fick tag i Acccept igår. Den verkar... svag? I alla fall inledningen, det tar sig väl efter "Shadow Soldiers", men... inte är det samma klass som "Blood Of The Nations", det känns redan efter en halv lyssning...

  SvaraRadera