Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 21 juni 2012

Sommardvala. Nakenchock. Nytt jobb. Glad Midsommar!

 Whoohoo!
Dagen före Midsommar (hey, nu går vi mot mörkare tider igen!), och det innebär en massa saker för Metalbloggen. För det första - vi går in i sommardvala. Bilden längst upp får visa alldeles för mycket hud/hår och symbolisera vad jag tänker ägna sommaren åt (bilden är från förra året, eller året innan, vill jag minnas.
Värsta nakenchocken!
Hur som helst, detta är min sista dag innan semester och pappaledighet tar vid, och sen, på andra sidan sommaren, väntar ett nytt jobb. En ny arbetsplats, ett vitt blad.
Ska bli oerhört spännande, faktiskt.

Sommardvala ja. Det innebär att serierna Veckans Citat, Veckans Tips, Remasters och Live! tar lite ledigt. De återkommer också på andra sidan sommaren (om allt går som det ska), och till dess har du uppdaterade och färska arkiv här i högermarginalen. Där hittar du alla gamla alster under dessa symboler:
Den sista bilden tar dig till Biblioteket, där alla längre artiklar är samlade. Blogg I Fokus, Tvekamper, intervjuer och annat. Där kan du säkert spendera en massa tid i väntan på ny läsning.
Nu behöver du inte vänta så länge dock - redan imorgon ska vi fira Midsommar med en iskall Tvekamp, och dessutrom kommer sommaren att bjuda på en tillfällig serie som ersätter Veckans Tips på fredagarna. Den handlar om hårdrocksskivor och öl, och är en fortsättning på denna artikel...

Alltså - jag hoppas jag inte förstörde aptiten inför Midsommar med nakenchockenc, och att ni får klassiskt svenskt väder (motion är nyttigt, kan ni tänka på medan ni bär bordet ut... in... ut... in... allt beroende på om det kommer att regna eller inte) imorgon.
Sommar, FTW!

5 kommentarer:

 1. Ha en skön ledighet nu. Glad Midsommar.

  SvaraRadera
 2. Håller med. Vi håller ställningarna så länge. Ha en bra sommar!

  SvaraRadera
 3. Ha en underbar Midsommar nu och ta det lugnt på ledigheten. Vi springer nog på varann i sommar för eller senare.

  SvaraRadera
 4. Ha en undebar ledighet nu och hoppas du kommer tillbaka blogg hungrig.

  Rock On!

  SvaraRadera
 5. En San Miguel i barnpoolen är aldrig fel. Glad Midsommar på er alla!

  SvaraRadera