Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 14 juni 2012

Vinn Torsdagstraven!

Då och då kan du vinna en trave skivor på denna bloggen.
När jag har för trångt i hyllan, till exempel, och det börjar det vara nu. Dags att rensa ut lite dubbla exemplar av saker, samt av alla dessa roliga promoskivor som jag redan satt i mig.
Denna vecka är det just promoskivor som ligger i Torsdagstraven, bland annat sprillans nya "Metal Daze" som medföljde det Close-Up Magazine som kom igår (jojomen, färskt ska det vara!) och innehåller ny musik av Kreator, Sabaton och Grand Magus. Bland annat.
Totalt sett jääääävligt mycket musik i den här packen!

Som vanligt då, för att vinna ska du vara först att kommentera inlägget med rätt svar på denna fråga (här, inte på Fejsboook):

I Mest I Spelaren denna vecka finns bland annat Candlemass "Dactylis Glomerata".
För ovanlighetens skulle är det inte Lasse Johansson och Mappe Björkman som spelar gitarr på den skivan, utan istället får man en hjälpande hand från lite oväntat håll, från en tvättäkta gitarrhjälte.
Vem då?

Så, när du har svaret så kommenterar du nedan. Jag är envåldshärskare när det gäller facit, och är du dessutom först så skickar du din postadress via mejl till chief-rebel-angel@hotmail.com, så att du kan få ditt pris i tid till Midsommarfesten!

2 kommentarer:

  1. Freddy -> Korrekt, och helvete vad snabb du var! Plattor på g.

    Övriga -> Nya chanser snart. Torsdagar is the day...

    SvaraRadera