Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 24 september 2009

Bli Hemsökt ikväll?

Du har i alla fall chansen.
Utmärkta The Haunted spelar på klubb Heaven & Hell/The Cave i Sundbyberg under aftonen.
Perfekt chans att höra klockrena stänkare så som "99" framförda med en extra dos vansinne!

6 kommentarer:

 1. Dom är genombra och det ska bli sjukt kul att se dom! Veckans tips är också helt brutalt, synd att lilla jag råka missa dom i söndags då *Superpuckat*- BTW trevlig blogg

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra - dela gärna med dig av reflektioner på spelningen förresten -var dte så bra som man kan tro?

  Och tack för berömmet. Ju fler vi blir, desto roligare... så välkommen!

  SvaraRadera
 3. Spelningen hade allt jag hade förväntat mig iaf.
  Blev överaskad av låtvalen dessutom. Vad jag trott är att dom inte brukar köra så mycket från "the dead eye" men dom drog med några riktigt sköna låtar från den och självklart också från "made me do it" Nice!. Tyckte dock mig känna av att publiken inte var så supervakna vilket jag tycker kan dra ner stämmning endel. Men jag va helnöjd. Skitbra ställe det där också. Mer bra spelningar där hoppas jag.

  SvaraRadera
 4. Ah! Jag tycker faktiskt att "The Dead Eye" är underskattad. Fast det är klart... hur följer man upp en monstersmäll som "rEVOLEr"? Det går ju liksom inte... Dock, härligt att du var nöjd, och tack för rapporten!

  Förresten, vill du se publikmangel så missa inte Bring Me The Horizon i oktober. Deras spelning på Metal Town är det grymmaste jag har sett nånsin när det gäller circle pits & Wall of death!

  SvaraRadera
 5. Åh tack för tipset i belive, tror inte ens jag visste att dom spelade på metaltown när jag va där. Jag skyller på den brutala värmen och mellanölen för 55 spänn...grrr!

  Jag e kanske lite brudig nu men moshpits slutar bara med att jag ligger å blöder ngnstans....haha. Men nog fan tycker jag om när det e lite drag på publiken iaf=)

  SvaraRadera
 6. Hahaha... ja, värmen (eller var det ölen?) skördade massor av offer i år!

  Brudig tror jag inte. Jag är i alla fall åt h-vete för gammal och feg för att medverka i alla pits numera. Man får kolla på spektaklet på håll istället.
  Men du har ju rätt. Det ger en extra dimension till spelningen när publiken är på!

  SvaraRadera