Metalbloggens samarbetspartner:

lördag 26 september 2009

Händelserik dag...

...idag. Besök på Närakuten för att få reda på att M inte hade öroninflammation (skönt!) utan bara vanlig förkylning, sen hem i tid för att se mitt lag ta 3 poäng mot Brynäs. Rättvist dessutom, och då är jag ju ändå heeeeelt opartisk!

Spanien förresten, jag lovade ju att skriva lite om semestern.
Det kommer väl lite som det blir, men några saker ska ni få redan nu...

  • Ölpriset. Sinnessjukt lågt... Om man gick till stora affären och handlade deras egna öl "Cerveca Hollandesa" så fick man ett rätt bra pris... 3 plattor till priset av 2. Trots det roliga namnet så smakar ölen finfint, det är typ som om ICA skulle bestämma sig för att rippa en vanlig holländsk öl typ Amstel eller Heineken. Nå.. priset var det ja. Köp 3 plattor och då betalar man runt 17 eurocent per burk, 33 cl starköl. Alltså runt 1,60 stycket. Vafan?
  • Spanska hårdrockscenen verkar inte vara så levande. Såg faktiskt plancher om att Paul DiAnno med förflutet i Iron Maiden skulle spela, men de var helt solblekta och koncerten ägde runt i oktober 2008...
  • Vädret var helt ok. 29 som varmast, men även en dag med regn. Det får man ta när man åker mot slutet av säsongen, och det var rätt skönt när man hade med en liten krabat på under 1 år.
  • Som vanligt hade vi med högtalare som kopplas till iPoden. Mest har det spisats pudelhårdrock, faktiskt. Whitesnake, Yngwie, Talisman m fl har dominerat huset. Härligt!

Övrigt att notera kan väl vara att det inte blir någon öl- och whiskymässa. Funkar inte med lillkillen i "stökar-mode", och dessutom har jag fortfarande siktet inställt på att se Candlemass i början av veckan.

I morgon börjar förresten bloggens nya fasta avdelning Live! också. Missa inte det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar