Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 18 juli 2010

Lite blandade nyheter...

...kommer här. Håll till godo!Megadeth släpper en härlig livesamling i september. Det är hela "Rust In Peace" som framförs, och sen adderade godbitar från karriären, och det ser ut som om det släpps som DVD, Blueray och CD. Mer info här!Kungen på skorna? Snart så. Både King Diamond och Mercyful Fate har sålt sina klassiska omslag för att pryda... skor! Udda kanske, men håll... visst är de rätt coola?

Sanctuary är på väg att återupplivas. Warrel Dane uppges arbeta med bandet igen, och ny platta planeras till hösten - den första sen "Into The Mirror Black". Något skumt är det med Nevermore och stämningen i det bandet, kan man tro...

Iron Maiden har släppt sin senaste video, till låten "The Final Frontier" från kommande plattan med samma namn. Den kan man inte bädda in ännu, men du hittar den här!

Tja, det kan vi väl säga var alles för denna gång. Nu ska jag fixa upp lite info om intrycken av förhandslyssning av Black Label Societys kommande skiva "Order Of The Black". Håll ögonen på Werock för mer info!

1 kommentar:

  1. Jodå, visst kan man bädda in den, nya Maiden-videon, om man tar den från deras Myspace, det gjorde jag här.

    SvaraRadera