Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 15 juli 2013

Recensioner av Dio, The Devil's Blood - och lite tankar om Maiden på Friends...Måndag. Kanske jobbar du, kanske har du semester.
Tur då att det är mitt-i-månaden på Werock också, vilket betyder recensioner.
För egen del har jag presterat två stycken, en live platta med Dio och holländska The Devil's Blood med sitt farväl.
 
Diametralt motsatta upplevelser, kan man nästan säga. Tillsammans lyckas de skrapa ihop 11 betygspoäng på en 10-gradig skala, och fördelningen är inte helt jämn. 
Lindrigt sagt....

Alla recensioner för juli hittar du här, så där finns en hel del läsning om du letar efter förströelse på stranden, i hängmattan eller bara är nyfiken.

Dessutom, lite tankar om Iron Maiden på Friends i helgen.
Väldigt blandade sådana.

För bandet var grymma (Adrian Smith = coolast, Bruce = fulast scenkläder och trots fusket i "Aces High" en av de bästa rockrösterna genom tiderna - fortfarande! - live, alla spår från "Sevenths Son"-plattan magiska (framförallt titelspåret) och ett bra tempo i spelningen) medan arenan var helt jävla tvärkass.
Både Aftonbladet och Expressen har kommentaret det fruktansvärda ljudet, men förutom det...
Alltså - att infrastrukturen runt inte är klar... fine. Det vet man och fattar.
men inne i själva arenan.
Trasig huvudskärm (så nere i högra hörnet funkade inte bilderna), kilometerlånga köer till kiosker som saknad en massa saker (medan andra av oförklarliga anledningar var stängda) och dessutom bajamajjor som komplement.
Varför bygger man inte arenan rätt från början?!?
Känns ju som om den tar 55 tusen, men klarar 30.
Tyvärr verkar arrangörerna sköta kontakten med bandet glimrande, så tt de är förtjusta och återkommer, medan vi andra stackare som betalar biljetterna får stå ut med Sveriges sämsta konsertarenen (trots att den är nyast).

Nå. Det om det.
Måndag nu.
Själv har jag första dagen på semestern, och jag tänker njuta en del. Tipsar därmed också om den här, som Per i sin tur tipsade om:

 Jaipur.
En sån öl som jag ju aldrig skulle ha plockat själv. Etiketten ser rätt trist ut, och den kostar en del... men den var väldigt trevlig. Extremt ljus, men med bra svalkande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar