Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 20 december 2010

Bildspecial: Candlemass Jubileumsspelning på Debaser

I helgen var det jubileum för Candlemass på Debaser.
Jag var där. Det var tur det, för spelningen var helt enkelt FANTASTISK!

Trääfade och pratade med Carl Westholm från Jupiter Society, bytte några ord med Mikael Åkerfeldt ("trodde du skulle gästsjunga ikväll... nä, ikväll var pure pleasure"), träffade Lord K från Torture Division - och fick en spontan kram av Johan Längqvist när jag tyckte att han sjöng fantastiskt ikväll, och var vassare än på 20-årsjubileet. Kul!

Mindre kul var däremot igår. Eftersom jag drack öl som en besatt så ville jag egentligen bara ligga i fosterställning hemma, något som tyvärr inte är så enkelt med en 2-åring i huset. Tur min hustru är bäst och hjälpte mig. Dessutom blev jag lite gladare när jag läste vad konsertsällskapet svarade på mitt meddelande "bakfull som en älg". Detta kom tillbaka:

"Tror du ligger i lä, Vaknade och undrade varför det är så jävla kallt. Balkongdörren på vid gavel och 2 decimeter snö i boningen. brallorna liggandes ut och in på toagolvet. Men skjut mig:("

Jag skrattade på fullaste allvar så jag höll på att kissa på mig, och genast kände jag mig lite bättre!

Nå, på Werock kommer text och lite bilder så småningom, till dess får du bisarrt många bilder att spana in här. Håll till godo!


2 kommentarer:

  1. Oh boy det var en mäktig knippe sköna bilder.
    Haha för stackarn som glömnde stänga efter sig :) Inväntar rapporten på WeRock. Tyvärr så missade jag ju detta, var på annat håll och gjorde helt andra saker på stadens jättesnöboll.

    SvaraRadera
  2. Där skulle man vart.

    SvaraRadera