Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 17 december 2010

Bildspecial Behemoth, Opeth, Paradise Lost

Jag har, å jobbets vägnar, blivit med iPhone. Det innebär en del trixande för min del, men det skiter väl ni i. Vad ni däremot kanske inte skiter i är en del av de bilder som fanns i den gamla telefonen. Håll till godo - först ut är Behemoth!

Många av dessa bilder har nog använts förr i samband med recensionen av bandets spelning på Klubben senast, men det spelar mindre roll. Man kan se på dem igen!

Vill du läsa ännu mer om Behemoth så rekommenderar jag recensionen av senaste plattan "Evangelion", eller den mastiga läsningen som Werock bjuder på. Recension, månadens DVD-tips och intervju. Se där!--------------------------------------------------------------------------


Mikael Åkerfeldt är ju ett geni, så enkelt är det, och den här bilden belyser Opeths frontman i all sin prakt. Taget på Cirkus i mars förra året, i samband med deras jubileumsspelning. Det finns många fler bilder från den dagen här och här , och även här finns massor av mer läsning om du vill.
Personligen rekommenderar jag min intervju med trummisen Martin Axe Axenroth!


----------------------------------------------------------------------------


Sist men inte minst - dags för tungviktarna Paradise Lost. Grymt band som verkar ha kommit in i andra andningen nu, och presterar fantastiska skivor på slutet. Recension av senaste given "Faith Divides Us - Death Unites Us" finns här, och du hittar dessa bilder tillsammans med recension av spelningen på Debaser senast här!


Hoppas ni gillar bilderna!

5 kommentarer:

 1. Fina bilder från en knippe trevliga konserter, blir det någon top 10 lista som täcker Live uppträdanden för din del ?

  SvaraRadera
 2. Mycket trevliga konserter!
  Mja, det blir ingen lista, tror jag.
  Det blir nog en massa olika kategorier i "Årets...", där konsert blir en egen kategori.
  Mellandagarna. Det är då det händer! :)

  SvaraRadera
 3. Opeths jubileumsspelning var ju ändå i år.

  SvaraRadera
 4. Tom -> ja, det är klart den var. Det är jag som är förvirrad.
  Varken första eller sista gången..

  SvaraRadera
 5. Gillade Paradise Lost en gång i tiden men tyckte att dom tappade stilen... Kanske dags att kolla upp dom igen då?

  SvaraRadera