Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 5 juli 2011

Inside Sonisphere 2010

Som ett led i laddningen för årets kommande Sonisphere tar Metalbloggen en liten titt bakåt i tiden. På förra årets lerbad.
Eller, rättare sagt - på hur förra årets Sonisphere byggdes upp!
Stones levererade nämligen ett mycket annorlunda och roligt reportage till siten Werock, där vi fick följa hela veckans förberedelser med festivalområdet, från en gräsplätt till ett komplett inhängnat område med möjlighet att ta emot artister och besökare.
Detaljer så som Iron Maidens toalett och byggnad av scener kulminerade så småningom i själva festivalen, eminent beskriven av BiblioteKarin.


Såhär såg det ut dag 1, till exempel. Logistik, mest, vad det verkar, vilket väl även i stora delar kan sägas om dag 2, även om vi då börjar se hur stora scenerna ska bli.


Under dag tre regnade det mer, och redan här borde man kunna misstänka vad som skulle vänta. Marken håller ju inte för en sån uppladdning, och med den mängd människor som dök upp...


Sist men inte minst - dag 4. Här skulle allt vara klart, och när man följer en sån här artikelserie och får se allt byggas upp, läsa enkla noteringar och se alla bilder så inser man hur jäkla mycket jobb som ligger bakom en festival av Sonispheres dignitet.

Det får en att längta ännu mer till helgen.

I alla fall jag.

Som sagt, missa inte Inside Sonisphere som laddning!

1 kommentar:

  1. Jag får väl skicka lite foton från årets asfalts festival :)

    SvaraRadera