Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 23 september 2013

Monday morning pick-me-up

Idag är det måndag.
Brorsan på besök i helgen (topp), sjukt hemma med minsta killen (feber), Skid Row (självbetitlade med bland annat "Youth Gone Wild") i bilen på väg till jobbet i morse, mycket att göra (offerter, möten, kvartalsslut) på jobbet.
Även om Werock verkar vara uppe igen (whihaa!) så behövs en extra "pick-me-up" idag, tycker jag. Den snor vi ohämmat från en av de bästa bloggarna där ute, Hatpastorns Likpredikan. Varning dock.
Det här gör lika delar ont som det är humor...
Som Janice sa (om du inte vet vem Janice är/var är du för ung).
Oh.
My.
God.

Alternate Reality heter bandet. Låten heter "The King That Never Was" och är ett bra exempel på när det ostiga blir så ostigt att det liksom inte är på allvar längre.
Vi tar en till va? Låten "Witch Hunt" ...
 
....

Inte lika fantastiskt dålig, men ändå.
Kan ju få de flesta måndagar att ta sig. Vill du ha ännu mer är det bara att leta. Det finns en "uppföljare" till den första videon som heter "Metal Coma", exempelvis.
Glad måndag!

3 kommentarer:

  1. Ja jösses vilken kalkongrupp Alternate Reality är. Men det går ju inte göra annat än att gilla dom tunga fritidsgårdsriffen i låtarna. Gillar också att i den första videon så ser det ut som om att grabbarna i bandet verkar ha åkt till videoinspelningen direkt från casual-friday på kontoret.

    SvaraRadera
  2. Jag är mest imponerad över hur mycket folk man ändå lyckats engagera till sina videos. Att musiken och låtarna är lökiga i sig må väl vara hänt, men med videoinslaget blir det ju episkt uselt. Det visar väl att det finns en hel del foliehattar runt omkring därute villiga att ställa upp.... :-)

    SvaraRadera
  3. Jag väljer det genomusla framför det ytterligt medelmåttiga minst 99 gånger av 100.

    SvaraRadera