Metalbloggens samarbetspartner:

fredag 18 december 2009

Fredagmorgon!

Ahhhh! Fredag igen. Är det inte för härligt?
Dessutom innebär det att lite grejer på gång här på bloggen!

I vanliga fall får du ju ett Veckans Tips varenda fredag - men inte idag. Veckans Tips tar ett uppehåll under helgerna och återkommer fredag den 8:e januari. Istället får du ett gästinlägg av Metal Bastard, som väljer att varna istället för att tipsa. Varningen publiceras strax innan lunch, och jag kan redan nu utlova en rejäl sågning av ett ganska stort band med fans - missa inte det!

Själv arbetar jag febrilt med årsbästalistor och annat. Den totala årsbästalistan kommer att publiceras på Werock.se i mellandagarna, och lite extra fyllig på den här bloggen på nyårsafton, men det betyder inte att det blir tomt på läsgodis här till dess. Med start redan imorgon så kör vi en liten titt i backspegeln, år för år fram till på onsdag (dan före dopparedan...). 2004-2008 avhandlas, och det blir helt blandat - högt och lågt, bra och dåligt. Gemensamt är att du får veta vilken som egentligen var det årets bästa skiva, naturligtvis helt objektivt.. :)

I mellandagarna blir det en hel räcka med små "Årets..." Alltså, vilka whiskys som var bäst, skönast löpmusik och en massa blandat skrot.
Till det ska läggas den pågående tävlingen, nedräkning & beskrivning av Hårdrockskväll 2010 och allt som händer i det vanliga livet. Med andra ord... det finns nog en hel del att kika på framöver med.
Häng med!

3 kommentarer:

  1. Tjohoo, fredag! Chokladaskar på kontoret, kaffe i koppen och Rockklassiker på högsta volym.

    Jeremy spo-oke in, claa-a aas tooooodaaaaayy.

    SvaraRadera
  2. Ahh, blev less på reklam och tråklåtar så under eftermiddagen uppgraderade jag till egen musik. Dio dominerar kontoret just nu, en riktig klassiker - "Man on the Silver Mountain".

    SvaraRadera
  3. ...Bra - det kan ju faktiskt ALDRIG bli för mycket Dio! :)

    SvaraRadera