Metalbloggens samarbetspartner:

söndag 27 december 2009

Vinnare av boken!



Tävlingen är avgjord - nu ska boken delas ut!


Det var kanske få förslag (4 st) som lämnades in, men samtliga var av bra kvalitet, och jag är imponerad av de motiveringar som lämnats. Tack!


Vinnare blir ingen annan än bidrag nummer 1 - Thomas, med förslaget Los Sin Nombre!


Motiveringen till att han vill uppmärksamma Linköpingsgängets debutalster "Blind Leading Blind" är som följer: Jag tycker fanimej att en svensk debutplatta kniper platsen som årets bästa. Los Sin Nombre - Blind leading blind. Den kanske inte är den mest unika plattan med när man lyssat på den ett antal gånger så växer den oerhört och man hör en massa grejer som man inte reagerat på först. Sjukt bra låtar med driv och ändå en episk underton nånstans. Sången är ju kronan på verket.


Har du missat plattan (som du hittar bild på längst ner i detta inlägg!) så tycker jag att du ska plocka upp den bums. Riktigt bra, och en urstark debut. Bra förslag Thomas, skicka ett mejl till chief-rebel-angel@hotmail.com med din postadress så kommer boken på stört!


Dessutom är det ju jul. Det betyder tröstpris, tycker bloggen - och slänger in ett fullstämplat bonuskort från Sound Pollution. Det berättigar alltså till en skiva att hämtas på plats, och det priset går till ingen annan än The Woan. Varför? Jo, han kan ju behöva nåt nytt att lyssna på, efter att ha valt Slayer som "Största besvikelse" med följande motivering.... Motivering: då diablos in musica bokstavligen rev sönder högtalarna med grymt ljud, tunga riff och ett omslag man får mardrömmar av, kommer 2009 års Slayer-platta att låta platt, tråkig och oinspirerat.
Arvingarna har med klös i ljudet! Mixa och mastra om!

Samma sak gäller The Woan - mejl till chief-rebel-angel@hotmail.com så landar kortet i brevlådan på stubinen.


För övrigt - tack till Lenny som föreslog Baroness, och Crimson Anna som föreslog Europe, båda med bra motiveringar. Better luck next time!




1 kommentar:

  1. Grattis till vinnarna!

    Bättre lycka nästa gång som sagt. Grymt jobbat med tävlingarna :)

    SvaraRadera