Metalbloggens samarbetspartner:

tisdag 29 december 2009

Årets Live


Är givetvis Dark Tranquillity "Where Death Is Most Alive". Grym platta och DVD, men ändå skulle jag vilja reflektera...
Visst har det släppts ganska lite liveplattor i år?
Eller är det jag som missat dem?



3 kommentarer:

  1. Ja jisses vad olika vi människor kan tycka ibland, har försökt kolla igenom denna DVD 3ggr nu men det går bara inte, håller på att somna av uttråkning efter 3 låtar. Jag och detta band kommer nog aldrig att komma överens.
    Tycker musiken är så könlös och urvattnat att jag fattar nada. Inga bra låtar, inga sköna riff utan det bara mal på, riktig mittfåra/sosse deathmetal skulle jag vilja kalla det, absolut ingenting som sticker ut. Men ljudet är jävligt bra:)
    Alltså veckans varning från mig:)

    SvaraRadera
  2. Fast den här gången har du ju fel, Per. Rent objektivt, alltså! ;-)

    Nä, skämt åsido - visst är det så att smaken är som baken, blek, delad och hårig. Det är väl halva charmen med metal också. Att 2 personer kan älska musikstilen men ändå tycka så olika om specifika grupper!

    SvaraRadera
  3. Har inte hunnit se konsertdelen än men kollat igenom dokumentären. Att jag inte hade sovit på 4 nätter gjorde väl inte saken bättre men för mig (och enbart mig) var det inget speciellt. Jag kan bandets historia redan så bra att det kändes mest som en upprepning. Men visst, det är en bra dokumentär om du är ett fan och vill veta om DT's bakgrund.

    SvaraRadera