Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 15 december 2011

Detta är stöld!

Senaste numret av Sweden Rock Magazine var riktigt bra. ÄVen senaste av Close-Up, för den delen. Jag gillar ju de numren som går igenom årets skivor, så det kommer (i mellandagarna!) en genomgång av de olika topplistorna.
Innan dess tänkte jag dock sno lite grejor från just senaste Sweden Rock.
En lång och bra intervju med Anders Fridén i In Flames var huvudnumret i tidningen. Dessutom fanns ovanstående omröstningsresultat.
Det tycker jag är intressant. "Clayman" hamnar högst, ganska tydligt, men att senaste skivan "Sounds Of A PLayground Fading" hamnar så lågt är överraskande.
Efter rätt svaga "Come Clarity", till exempel.
Och dessutom kan man se att det finns en tydlig schism mellan de gamla och de nya fansen.
Rent krasst tycker jag att de första skivorna med bandet har mer charm än kvalitet, men det verkar finnas en stor skara fans som anser att det är det bästa bandet gjort.

Och, på tal om gammalt.

Running Wild återkommer.

Jag är rätt säker på att det INTE är en bra idé, oavsett vad jag tyckt om bandets bästa skivor en gång i tiden så gillar jag när rockers vet när det är dags att lägga av.

Och, käre Rock'N'Rolf - ditt bäst före datum har passerat för rätt länge sen...

Förresten lär du ju bli upprumpad rejält i just april, av ett knippe andra gamlingar från Tyskland. Då släpper nämligen Accept sin platta "Stalingrad", och med tanke på hur urstark senaste given var så vill du nog inte konkurrera med dem.

Få se... finns dte mer man kan sno från Sweden Rock?

Säkert. Men det kanske är bäst att ligga lite lågt.

Det är ju ändå en liten värld, och man vill inte steal all their thunder.

Speciellt inte när de knåpat ihop ett så bra nummer. Hepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar