Metalbloggens samarbetspartner:

lördag 7 december 2013

Festivalkriget i full gång

Du har väl knappast missat det?
Det där med den nya endagsfestivalen i Stockholm, med Metallica och Slayer som huvudsakliga dragplåster (även om jag då personligen är mer peppad på de tre tillkomna akterna Mastodon, Gojira och Ghost) där biljetterna lär gå som smör i solsken.
Vi får se om jag kan ta mig dit själv, det ligger en del annat planerat den helgen som jag faktiskt inte vet riktigt hur det landar än (och biljetterna släpps ju snart, den 10:e december), men visst är man sugen på en festival som faktiskt innehåller BARA band man VILL se?

I väntan på det så har jag säkrat min biljett hit:
Så får vi se om jag tar mig iväg i år.
Vågar liksom inte längre ta ut något i förskott när det gäller den festivalen, med tanke på min historik. Eller, icke-historik eftersom jag inte tagit mig dit när det väl gällt.
Bra band till att börja med dock, Volbeat, Watain, Opeth, Dimmu Borgir, Arch Enemy. Bara där är det en fin uppställning, och det lär väl tillkomma lite fler akter.
En sak är i alla fall säker.

Det kommer att bli ett krig i år.
Festivalerna lever under make-or-break, typ, och som Mattias Kling beskriver i sin blogg så är det rätt självskrivet att FKP Scorpio (som driver bla Bråvalla) kommer att svara.
Och när man har biljett så är det väl bara att öppna en påse chips och låta kriget starta.
Hoppas Getaway vinner...

Till dess är min plan att trotsa stormen Sven ikväll, och bege mig in mot schtaan.
Carcass och Amon Amarth står på menyn. Värre kan man ju ha det..:!

4 kommentarer:

  1. Scorpio driver ju även GRF, så där behöver de ju inte konkurrera, men naturligtvis med nya STHLM Fields. Och ja, det är ju härligt inför festivalsommaren om de fläskar på för att bjuda över varandra :-) Själv hoppas jag samtidigt på att de mindre arrangörerna också ska få utrymme även fortsättningsvis; och gläder mig åt att t ex Skogsröjet tynger upp sina glammiga bokningar med Megadeth och nu senast Avatar http://www.skogsrojet.se

    SvaraRadera
  2. Carcass och Amon Amarth låter inte dumt. Ha det så kul!

    SvaraRadera
  3. Bråvalla svara med besked. Maiden blev klara idag

    SvaraRadera