Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 16 februari 2011

Recension: Napalm Death Live. Och en knippe plattor!

Werock tuggar på, så pass att jag nästan får dåligt samvete för att jag inte hinner bidra så mycket just nu. Nå, jag får väl istället tipsa om en del av den läsning som finns, och varför inte starta med Martins recension av Napalm Death live? Finfin läsning, och dessutom ett knippe sköna bilder som den ovan. man önskar lätt att man var där...

Gillar du din musik lite softare så rekommenderas istället recensionen av "Hisingen Blues", det första smakprovet från kommande Graveyardplattan med samma namn. Den låten kan du förresten också hitta på Spotify, om du är nyfiken.

Räcker inte det som morgonläsning så finns ytterligare sprillans nya recensioner på Werock. Av Architects och Deathening till exempel.

Undrar du för övrigt vad undertecknad lyssnar på just nu så hittar du en uppdaterad "I Spelaren" i kanten till höger. Läser man mellan raderna så kan man misstänka att det snart kommer en recension på den här siten av Vreid, samt på Werock av kommande Cavalera Conspiracy....

1 kommentar:

  1. Ah! Ska bli riktigt kul att jämföra dina intryck av VREIDs platta med mina (som kan läsas på WeRock.se) Jag är ganska frälst vilket väl märks där :)

    SvaraRadera