Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 23 februari 2011

Bra. Och dåligt.

Onsdag idag.
Och det är verkligen både bra och dåligt just nu.
Efter att ha krigat med trafiksituationen i Stockholm som de senaste veckorna har varit rent av löjeväckande usel så har jag tagit mig till mitt s.k. jobb. Dagcentret där jag just nu tillbringar all min tid inlåst i en bur där vi försöker besvara en enormt stor upphandling.
Och idag är sista dagen. Idag ska det lämnas in.
Det är både bra (för då tar det ju liksom obönhörligen slut) och dåligt (för hur fasen ska jag hinna med allt som är kvar?).

Det som dessutom är extra spännande är att min dator har bestämt sig för att narras så här på morgonen. Startar om sig lite sådär efter egen vilja. Det är INTE bra.

i de korta stunderna av fungerande dator så hinner jag ändå med en del. Som att kolla lite i mejlen till exempel. Och där fick jag ett just ett besked om att Record heaven skickat iväg en beställning jag väntat på ett tag, med bland annat Kylesa och mera Agalloch. Det ÄR bra.

Onsdag.
Ömsom vin, ömsom urin.
Det blir nog inte roligare än så här på den här bloggen idag. Kila iväg till en bra site istället och kolla läget. Den här till exempel, så du kan hålla lite kolla på slutspurten av Elitserien. Eller den här, så du kan hitta något spännande inför helgen. Vi ses imorgon.
Om jag överlever.

Jo, förresten - en helt annan sak.
Nu har jag plåt till Sonisphere. Mastodon - ni skulle bara våga ställa in nu...

1 kommentar:

  1. Jobba på! Och sluta lura oss med såna där sporthemsidor.

    SvaraRadera