Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 15 augusti 2011

Rebellängeln - en Landkrabba?

Sweden Rock Cruise lockade ju med Testament som huvudakt.
Pepp, tänkte undertecknad, och ritade in kryssningen i kalendern. Testament är ett av de band jag faktiskt aldrig sett, och som jag verkligen verkligen vill kolla in. Men nu blir det ju inte så.
De har ställt in.
Klara band är i skrivande stund Helix, Anvil, Exodus och Dark Funeral.
Helix och Anvil lockar mig inte alls, faktiskt, och Exodus var väl OK när de var här senaste gången med bland annat Kreator och Death Angel i sällskap. Dark Funeral har jag rätt lite koll på, de skulle jag absolut kunna tänka mig att se. Men ändå.
Risken är faktiskt rätt stor att jag förbliver en landkrabba om det inte smäller till riktigt rejält när det gäller bokningarna. Får jag en höjdarakt som The Sword eller Primordial så är det förstås inget att tveka om – då mönstrar jag absolut på – men blir det utfyllnad som inte lockar så… ja.. då vete fanken om jag inte förbliver en landkrabba. Sätter mig på Kelly’s eller hemma eller så.
Jojo, det är inte mycket rock’n’roll över det beslutet, men tid är ibland ruggigt värdefullt.


För övrigt – borde man inte få avboka en sån där biljett när huvudakten ställer in?

4 kommentarer:

 1. Och som salt i såren så är Black stone cherry klara för Banditkryssen:(

  SvaraRadera
 2. Men röv. Det hade ju varit en perfekt bokning!

  SvaraRadera
 3. Det brittiska bandet Hell är också klar för Sweden Rock kryssningen.

  SvaraRadera
 4. Jag ska se mitt favoritlag LA Kings möta New York Rangers på fredagen så det vore tveksamt om jag skulle åkt men Testament tillhör ett av favoritbanden och nu när Gene "The Atomic Clock" Hoglan ska spela på nya Testament albumet höjs förväntningarna ytterligare.

  Jag gillar Demonaz albumet episka mäktiga låtar i samma tempo som skapar en skön frostig stämmning. Har inte hört så mkt I dock.

  De feta King Diamond artiklarna hittar du under kategorin Metal på min blog.

  SvaraRadera