Metalbloggens samarbetspartner:

lördag 3 mars 2012

I lööööv Sound Pollution!

Hm. Igår var det ju vinylarna som fick lite kärlek, Record Heaven och allt det där.
Idag måste jag få slå ett slag för min andra kärlek när det gäller skivor.
Sound Pollution.
Fan, jag älskar det stället!
Nej, jag har inte varit dit idag. Jag borde ha varit dit idag. Varje lördag borde man vara dit.
Men det är ett ställe fullt av kärlek och skivor av modell stjärtspark, och alla gånger jag varit där (typ) så har jag hittat guldkorn.
Den senaste tiden verkar förresten Emil på stället ha fått för sig att kärleksbomba Metalbloggen med. Eller i alla fall skicka en massa tips, så som att Ministry släpper singel eller en teaser inför Hystericas kommande album. Sånt är trevligt.
han kan ju inte rå för att jag är efterbliven och seg och inte skriver något om det. Något vettigt i alla fall. Mest beror det väl kanske på att jag varken älskar Ministry eller Hysterica, men ändå.
Ska jag vara ärlig anser jag nog att det jag hört av Ministry är prick uselt, till och med, men det är också rätt länge sen jag lånade dem ett öra. "Jesus Built My Hot Rod". Så illa att jag fortfarande minns titeln!
Fast nu förlorar jag mig.
Det här skulle ju handla om Sound Pollution och hur bra de är.

För det första - gilla dem på Facebook. Det är en ovärderlig guldgruva av tips och humor som du kan gräva länge i.
För det andra - rabattsystemet. Man får ett stämpelkort. Av papper. Med riktiga, knappt synliga stämplar för varje fullprisskiva. När kortet är fullt (10 stämplar) så bjussar de på en platta. Inga kundklubbar och plastkort och medlemspoäng. Old school!
För det tredje - butiken på nätet och deras distributionskanaler.För dig som inte kan ramla in på Lilla Nygatan i Gamla Stan och insupa atmosfären. Och för oss som vill ha något som inte finns inne för tillfället. Eller läsa vad som kommer den närmaste tiden. Du hittar den här.
Topplistan i februari slutade med mest sålt av.. Imperial State Electric "Pop War" på röd vinyl.
Också old school, och en bra bit bort från Absolute Schlager 1000. Typ.

Lördag idag. Elitserien rullar vidare, mot det självande slutet. Sjukt spännande!

3 kommentarer:

  1. Jag håller med, grym butik, klart bästa servicen jag varit med om, tyvärr så blir det alltid tomt i börsen varje gång man går dit :)

    SvaraRadera
  2. Visst kan man insupa atmosfären på Lilla Nygatan om man så vill, men för hugade Sound Pollution-besökare rekommenderar jag istället Stora Nygatan. Så ökar chansen/risken att man kommer hem med en och annan tooff skiva.

    SvaraRadera
  3. Spiring -> Skön pik. Sådär sågar man med stil, jag trycker "gilla", förstås - och konstaterar att du ju har rätt! :-)

    SvaraRadera