Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 19 mars 2012

Testament till Västerås!

Testament är som du kanske vet klara för Skogsröjet i Augusti. nu kommer också nyheten att du kan se bandet kvällen innan - i Västerås!
Såhär lyder pressreleasen:

Det är med stor glädje vi stolt kan presentera amerikanska Testament för en mycket exklusiv konsert hos oss på Sigurdsgatan 25!
Bandet kommer förbi osstorsdagen den 9 augusti, dagen innan de drar till Skogsröjet för enfestivalspelning. Sjukt häftigt! Missa inte detta!

Testament är ett av de mest inflytelserika thrashmetal-banden någonsin.Många anser att de är bandet som skulle varit med på The Big Four-turnénistället för självaste Metallica, men man får nog kanske egentligen placera dem på plats fem efter ”The Big Four”.
Det Kalifornien-baserade bandet bildades 1983 av gitarristen Eric Peterson.Från början gick bandet under namnet The Legacy, men bytte ganska snart tillTestament. Bandets första album kom 1987 under just namnet The Legacy.
Testament möttes av många positiva reaktioner och blev direkt jämförda med"The Big Four", Megadeth, Slayer, Metallica och Anthrax.
Mellan åren 1987 till 1999 hann bandet med att släppa hela 8 album, men på grund av många medlemsbyten dröjde det sedan ända till 2008 innan nästaalbum "The Formation of Damnation" släpptes.
I april släpper bandet ett nytt album igen. Plattan som fått titeln "TheDark Roots Of Earth" når skivdiskarna den 27 april via Nuclear BlastRecords.
Biljetter släpps fredagen den 23 mars via vår hemsida www.sigurdsgatan25.seoch www.tickster.com och kommer att kosta 350 kr.

Fattade du? Det finns alltså möjlighet att åka på en liten roadtrip till Västerås i augusti för att få se legenderna. T o R från Stockholm är det väl en timme, en och en halv kanske. Det är doable.

Peppa upp dig redan nu. Läs om Månadens DVD likväl som Liveskivan "Live In London". Testament. Det är fan kvalitét, och snart släpps alltså plattan "The Dark Roots Of Earth"...!

4 kommentarer:

 1. Grymt, Testament har jag tyvärr missat live tidigare så får försöka ändra det i år.

  SvaraRadera
 2. Riktigt coolt och Sigurdsgatan 25 är faktiskt ett riktigt skönt ställe. Man kanske skulle peta in detta i kalendern.

  SvaraRadera
 3. Var riktigt sugen att fara till Röjet enkom för Testament men nu vart ju det här helt klart det hetare alternativet!!

  SvaraRadera
 4. Grymt! Då får jag en anledning att åka hem!

  SvaraRadera