Metalbloggens samarbetspartner:

måndag 26 november 2012

Bloglovin'


Moderna tider, nya tider. Eller inte. Det här är väl inget nytt egentligen, men... ja.. det kanske är nåt för er som gillar Bloglovin'. Det är några av er som genom tiderna hört av er och tyckt att det ska vara en möjlighet. Det är det nu!

Följ min blogg med Bloglovin


5 kommentarer:

 1. Är det något bra? Det däringa Bloglovin.. :-)

  SvaraRadera
 2. Vad är skillnaden på att följa din blogg via Bloglovin' och det RSS-flöde som finns? Kan man följa RSS-flöden via sin Bloglovin-profil?

  För egen del känns det ganska onödigt att följa bloggar via Bloglovin' när det finns RSS-flöden. Och din blogg har funnits i min RSS-läsare ett jäkla tag. :)

  Kanske beror det på att de flesta webbläsare har inaktiverat RSS-ikonerna som fanns för några år sedan? Så fort en sajt hade ett flöde man kunde prenumerera på så aktiverades en orange "signalikon" som man bara behövde klicka på för att följa en blogg eller annan typ av nyhetssajt. I min RSS-läsare har jag säkert över 100 sajter som jag läser månadsvis. Det är lite jobbigt att följa sajter som handlar om webbdesign/webbprogrammering för dem publicerar texter dagligen (och ibland flertalet texter per dag).

  Jaja, jag ska sluta. ;)

  SvaraRadera
 3. ...vete fan om BlogLovin' är 1) bra, eller 2) någon skillnad mot RSS-flöde (sim jag nog mest använder själv också), men eftersom det funnits frågor om det, var gratis och enkelt att lägga till så...

  SvaraRadera
 4. Jag tycker bloglovin' fungerar exemplariskt :) Finns till mobilen också, synkar bra!

  SvaraRadera
 5. Jag har följt din blogg via Bloglovin innan, det är as bra man missar inte ett enda inlägg då och det bästa med det hela är att man kan följa vilken blogg som helst från ett och samam ställe.

  Skitsmidigt om du frågar mig!

  SvaraRadera