Metalbloggens samarbetspartner:

torsdag 28 januari 2010

Besöksstatisik & Bloggfakta

Den här bloggen är rätt oansenlig, i det hela.
Privatdriven, för att det är kul.
Men det hindrar ju inte att det kan vara kul att kolla lite på hur oansenlig.
Dags för lite besöksstatistik igen!


  • Varje vecka är det ca 200-250 unika besökare som kikar in. Totalt har siten drygt 15 500 sidvisningar sen starten
  • Toppnotering är ca 70 st unika besökare på en dag. Fast några av er kollar mer än en gång, så bloggen har haft över 100 besök på en dag.
  • Detta är inlägg nummer 445, sen augusti.
  • Varje dag ramlar ca 20-40 besök in via sökning på Google. Vanligaste sökorden just nu är "metalyze", "Opeth cirkus", "Behemoth klubben", "Septekh" samt "årets bästa metalskivor". Sedan starten skall "Igneous Human", "fulaste omslag" samt "Los Sin Nombre" läggas till som populära.
  • Mest lästa sida är recensionen av W.A.S.P's nya skiva "Babylon". Den har visats ca 150 ggr.
  • Denna site är konstant listad på några bloggportaler. Den håller ca plats 10-20 avseende musik på Toppblogg, ca plats 40-48 på Blogtoplist, runt plats 60-90 på Blogtoppens musiklista. Det betyder egentligen inget annat än att de olika portalerna är olika stora, förstås... Du hittar den info'n i högerkanten, förresten, via de färgglada "plupparna". Om du nu bryr dig..

För övrigt kan det vara värt att notera att idag har länklistan med andra bloggar utökats till typ det dubbla. Demonias blogg är väl en av de största bloggarna om hårdrock, Vår Vrede skall... är en av de roligare. Övriga är läsvärda bloggar på sitt eget sätt, allihop.

Dessutom: det har snöat i Stockholm i natt. Det är för jävla kul att se stans innevånare försöka handskas med det vita. Det är nog fan bara i den här stan man sopar hela bilen utom taket. Sen klagar garanterat samme snubbe på snöröken som kommer från taket på bilen framför. Ja.. jisses...

Sist, men inte minst. Thomas, som har vunnit boken i bloggens tävling - du har till månadsskiftet på dig att lämna din e-postadress. Annars går den vidare till andra deltagande... :)

5 kommentarer:

  1. Grattis! kul att bloggem går så bra. men om jag får komma med önskemål så skulle jag tycka det vore kul om du kunde lägga upp låtar att ladda ner. du brukar ju länka till bands myspace sida och sånt när du skriver om t.ex en skiva men det vore kul att ha någon enstaka "sample" då och då. inte hela skivor eftersom man borde köpa skivorna men bara något litet smakprov i sam band med recensioner t.ex.

    bara ett förslag!: )

    SvaraRadera
  2. Hej Karin, tack & välkommen!
    Jag har funderat på det, faktiskt, och kollat lite på lösningar. Det verkar egentligen inte så svårt, så det handlar nog mest om att jag ska orka med det. Det innebär ett moment till, och jag är lite sån att jag inte gärna tar på mig något som jag inte är säker på att jag orkar med.

    Men vad säger ni andra?
    Är det av intresse?

    SvaraRadera
  3. Trevligt med lite statistik och tack för att du länkar till Tune Of The Day, det uppskattas verkligen. Smakprov är ju alltid önskvärt, du kan ju alltid länka till Spotify, dock finns ju inte alla alster med vilket är synd.

    SvaraRadera
  4. Jag skulle också tycka det vore roligt med en mp3:a eller två.

    Dessutom skulle det få ännu fler att upptäcka din blogg genom s.k. blogg-"aggregatorer" som Hype Machine och Blog Lovin.

    SvaraRadera