Metalbloggens samarbetspartner:

lördag 22 januari 2011

Projekt skivhylla är startat

Det startade i november. Ombyggnation hemma tvingade fram en förändring av skivhyllan, och idag har det blivit dags att faktiskt försöka få någon som helst ordning på det hela. Allt var kaos, nu ska dte bli enligt bokstav först, sen band, och inom band så blir det kronologiskt. Och, precis som jag flaggade för igår, så innebar det att tiden rann iväg. Ingen Lördagslyx ikväll alltså (har en grej på gång som kikar på toppsäljande skivor från 90-talet...), men istället lite bilder från projektets start.

Detta är sortering enligt bokstav, A-H. Längst upp till vänster är det A, längst upp till höger D, nere till vänster E och sist H. Konstiga skivor som slumpades upp i högarna också, en del visste jag ju knappt att jag hade - eller hade i alla fall näsan glömt bort! Accept "Staying A Life", Black Label Society "The Blessed Hellride", Coldworker "Rotting Paradise", Deicide "Legion", Eminem "Encore", Foo Fighters "There Is Nothing Left To Lose", Ghost "Opus Epynomous" och Jimi Hendrix "Ultimate Collection". Udda mix...
B-högen var högst, med närmast konkurrens från A och D. Bävar lite för när jag kommer till M, jag tror det blir en helt gigantisk hög...


...vätskepaus...

För att lösa utrymmesproblemet blev det en tripp till IKEA idag. Ett stycke benno går att placera utan familjefejd, och den fylldes med bokstäverna A och B. Lite luft kvar i den, men ändå. Vafan... jag behöver på allvar kolla efter tt nytt hus, ett med mer plats för skivor.

För inte kan man väl lägga om sin musikstrategi???

7 kommentarer:

 1. Coldworkers Rotting Paradise kan vara den skiva som har snyggast omslag. Nånsin.

  SvaraRadera
 2. Metalbroder

  Gå med i min kampanj för en MANOWAR konsert i Stockholm.

  MANOWAR kommer spela klassikerna och hela "Battle Hymns" från början till slut på den kommande turnen.
  Du kan även rösta fram vilken låt du vill höra live.
  Besök min blogg för att gå med i kampanjen och för att rösta.

  Behöver du bättra på dina MANOWAR kúnskaper så är det bara att scrolla neråt i bloggen där finner du ett mäktigt MANOWAR inlägg.

  HAIL AND KILL

  Seance

  SvaraRadera
 3. Haha, M är alltid en stor hög men S brukar inte vara dålig heller. Lite oväntat att B är så stor? Black Sabbath, Boltthrower, Brant Björk?

  SvaraRadera
 4. Radiogirl -> TAckar. Jag tar exakt ingen cred för dem... :)

  D -> Mmm.. det var överhuvudtaget mycket på "Black", men sen en hel del grupper med 4-8 plattor förutom det. Bad Religion, Behemoth, Bloodbath...

  Seance -> Ja, för fan. Consider it done!

  Slusk -> Du har ju rent objektivt fel, men eftersom du är konstnär kan vi säga att du kommer undan med det... ;-)
  Rätt svar finns här: http://www.werock.se/Artiklar/visaartikel.php?i=115

  SvaraRadera
 5. Många skivor blir det!
  Är denan där Hell god?
  Inte druckigt den än :D

  SvaraRadera
 6. Grimgoth -> Jodå, den är riktigt fin. Ingen enkel lageröl dock, men perfekt en fredag eller lördag om man bara vill ha en enda njutning...! :)

  SvaraRadera