Metalbloggens samarbetspartner:

onsdag 19 januari 2011

Rock'n'roll News

Det verkar som om gårdagens startskott för Världens Bästa Hårdrocksgitarrist var poppis.
Bra drag på besöksantalet, bra antal röster ännu.
Söndag blåser vi i visslan för del 1 - se till att du har lagt din röst innan dess!

För övrigt tänkte jag använda detta inlägg för att sammanfatta en del blandade nyheter från världen av rock'n'roll. Håll till godo, alltid är det väl nåt du inte visste sen tidigare!


 • Megadeth öser på. "Endgame" blir inte slutstation då man går in i studion nu i januari - release uppges vara planerad på Roadrunner.
 • Machine Head jobbar med uppföljaren på sitt Magnus Opus "The Blackening". Ingen lätt sak att följa upp, men bandet har tydligen demoversioner klara av ett knippe låtar och planerar att spela in i april, samt släppa skivan i slutet av året. Mumma!
 • Vader spelar också in. De polska dödsmetallarna får hålla fanan högt nu när Behemoth tvingats till vila, och plattan kommer i höst. Den har redan fått ett namn dock, den kommer heta "Return To The Morbid Reich" och man kan ju gissa att den kommer låta ungefär likadant som allt annat bandet gjort - något det verkligen inte är något fel med...
 • Imorgon återvänder Torsdagstraven till bloggen. Det blir två stycken, en på dagen och en på kvällen, och som vanligt vinner den mest först rätt svar i kommentaren. Bara att tejpa pekfingret till dess och ladda för att terrorisera "F5"-knappen. Dessutom ska jag skicka en massa grejer till folk som vann förra gången. Liiiiiiiite sent, bara...
 • Kanske är jag sist i världen som kommenterar det, men hur tufft är det inte att Watain vann en Grammis? Snacka om att etablissemanget har svalt extremmetal nu, när ett djävulsdurkande blodsdrypande köttätande korsbrännande band som Watain kan knipa en Grammis. Och sen figurera på bild med Carola - sin absoluta motsats?!
 • Bloggen Heavy Metal ger oss om både Amon Amarths kommande släpp samt Arch Enemy's dito. De kommer att heta "Surtur Rising" respektive "Khaos Legions" och släpps i mars samt maj. Personligen ser jag mer fram mot vikingatåget, Amon Amarth har vuxit ut till lite av en smygfavorit hos mig.

Dessutom är det onsdag idag. Det betyder att Mest I Spelaren är uppdaterad, och där hittar du såväl nya alster som några äldre just nu. Melechesh och Barren Earth rullar nog mest av de angivna, får jag erkänna.

Just ja - förra veckan åstadkom jag all time high på vågen. Inte bra. Det har resulterat i ett panikartat försök att återuppta träningen också, och där kanske det är löäge att skapa lite nya spellistor som kan hålla en sällskap.

Vilken låt rekommenderar du när man ska piska skiten och fettet ur sig?

5 kommentarer:

 1. Antingen Punded into dust av CC eller Hoage for satan av Deicide. ut och spring nu! :D hahahahaha

  SvaraRadera
 2. Hatebreed är väldigt bra till träning.

  SvaraRadera
 3. I'VE HAD ENOUGH (INTO THE FIRE) KISS

  SvaraRadera
 4. Bra förslag allihop.
  För tillfället är det The Haunted som gäller, men jag behöver som sagt lite nytt pisk.

  Välkommen Hanna förresten! :)

  SvaraRadera